Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Van olyan akinél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Van olyan akinél kiderült, hogy a családjában nem csak Ő meleg, hanem testvér, rokon? Kort is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 16:52
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
5%

hát te most körbe néztem és nincs :(

nagy baj?

2016. jún. 20. 21:47
 52/57 anonim ***** válasza:
nagybátyám bisex
2016. jún. 21. 06:29
 53/57 anonim ***** válasza:
#47-#49-essel nem értek egyet. Vagy ha így van, akkor én full hetero vagyok. :D Nekem fantasztikus lánnyal lenni, és szerelmet is csak lány iránt tudok érezni. Néha azonban rámjön az, hogy hú de kényeztetnék egy farkat. Olyankor előfordult, hogy kerestem valakit, és meg is csináltam. De aztán mindig rájöttem, hogy ez nem jó nekem, és sosem tudnék egy fiúval párkapcsolatban lenni. Mert amúgy a férfiszagot nem szeretem, meg amikor mondta, hogy nyaljam a golyóit meg a seggét, akkor mondtam neki, hogy bocs de ezt nem. Csak kézi dolgokban voltam benne. Aztán húztam is haza, beszélgetni már nem akartam. Amíg elélveztünk, az izgi volt, de aztán annyi. Mondtam is neki, hogy nekem alapvetően punci kell, csak most rámjött ez a dolog. Most megint belemennék egy kis játékba, de csak amolyan egyszeri vagy kétszeri találkozás szintjén, többet nem akarnék. Ez persze a valódi melegeknek nem tetszik, mert nekiállnak hisztizni meg kötődni. Na ez nem kell. Úgyhogy én azt mondanám, hogy enyhe bi vagyok, néha rámjön, de punci nélkül 100%, hogy nem tudnék élni. 33/F
2016. jún. 29. 19:59
 54/57 anonim ***** válasza:
dehogy. te teljesen hetero vagy, a többi az meg egy erős és mellesleg tök természetes kíváncsiság, ... belefér. és megnyugtatlak, nem vagy egyedül, méghozzá pontosan kb így, ahogy írtad. mesélte már nekem nem egy igen heteró srác h közös masztiban, akár orálban benne van, de mintha te lennél az, szó szerint ő is ezt mondta, hogy majdnem rosszul lett, mikor azt akarta, hogy a se..ével is kezdjen vmit stb. igaz, kicsit kilógsz a korból, de mivel érzelmekre is képtelen vagy fiúval, semmiképpen se vagy bi/meleg.
2016. jún. 29. 20:23
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Igen, amúgy valszeg azért van ez az egész, mert kiskoromban (13-14 évesen) egy kicsit megmolesztált a család egy barátja, úgy értem odanyúlt, de igazából én ezt nagyon élveztem, mert nagyon jól esett. Aztán tapadtam rá, és eljutottunk odáig, hogy kiverte. 1-2 évvel később, mikor jött Bp-re, játszottunk ilyet, de én sosem nyúltam hozzá. De érzelmileg már akkor is a lányokhoz vonzódtam, és 17-18 évesen meg aztán el is kezdtem a szexuális életet lányokkal. De azóta is bennem maradt az élmény, és néha nagyon felizgat ez a dolog, hogy csinálnám, mert jó érzés volt, semmilyen rossz emléket nem hagyott bennem. De érzelmileg nem tudnék pasihoz kötődni, semmilyen szinten. Ez biztos, többször kipróbáltam. (előző voltam)
2016. jún. 29. 22:54
 56/57 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, nincs ilyen a családomban pedig jó lett volna... :/
2016. júl. 11. 13:28
 57/57 anonim ***** válasza:

értem, nézd, mondom, van ilyen, és sőt, a mostani fiatal generációknál egyre természetesebb h saját nemével is olykor "akad vmi", de ez nem jelenti azt h kevesebbet csajozna vagy h bi lenne. szó nincs róla. ezt csak azok szeretnék rájuk ragasztani, akik vagy ők maguk melegek vagy ez a korlátolt gondolkodásból eredő kényszerük, hogy akkor csak bi/meleg lehet.

Mondjuk az a családi ismerősös dolog kicsit durva, de ugyanez pl haverral, osztálytárssal stb simán belefér. És nem kezdek el konkrét példákat mesélni, de hidd el, tabunak tabu, de létezik, nagyon is. Szóval ne aggódj emiatt (féleszűekkel meg ne foglalkozz :D ).

2016. júl. 12. 08:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!