Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Van olyan akinél kiderült, hogy a családjában nem csak Ő meleg, hanem testvér, rokon? Kort is írjatok légyszi!
Előző: vagy pedig konzervativnak és heteronak mutatják magukat. Sokszor aki a leghevesebben hirdeti saját magáról, hogy ő hetero, az esélyesen meleg, vagy bi. Gyakran társadalmi nyomásra, megfelelési kényszerből.
Elnézést, hogy heteroként beleugattam a kérdésbe. Csak szeretnélek bátorítani, hogy nem feltétlenül néznek le téged a rokonaid, mégha ezt mutatják is feléd, hanem ilyen esetekben sokszor a félelem játszik közre, nehogy ŐK lebukjanak másságukról, és téged akarnak megfélemlíteni, félelemben tartani, nyomás alatt tartani téged, sajnos.
Teljesen érthető, ha valaki nem vállalja fel, de a homofóbiával nem értek egyet! Ha valami beteges, az pl a homofóbia. Ez olyan, mint ha valaki utálná azokat, akik macskakedvelők és egyúttal nem szeretnének kutyát tartani - mondván, hogy "te h. lye macskabúza"...
Én egyébként nagyon szeretek gondolkodni nem szokványos dolgokról, valamint védem az élet sokszínűségét. Nem azt mondom, hogy minden kisebbség elfogadható, pl egy pszichopata jobb, ha szakszerű kezelést kap. De a nemi orientáció és -identitás szerintem tisztelendő dolog (kellene hogy legyen mindenki részértől a másik ember irányába).
Bocs még egy gondolat,
a melegek védelmére, egy ironikus dalszöveg:
"Kefiret iszol? B. zi-e vagy?
Bulldog a kutyád? B. zi-e vagy?
Macskát tartasz? B. zi-e vagy?
Nem eszel húst? B. zi-e vagy?
Te hegedülsz, bazzeg? B. zi-e vagy?"
Csak részlet a szövegből.
Elgondolkodtató, hogy attól is lenéznek embereket és búzázzák, ha macskát tart, ha kutyát tart, ha ülve pisil, ha pöttyös az inge, és így tovább. Persze van némi túlzás és irónia a dalszövegben, de remekül érzékelteti a lényeget.
Mindegy a homofóboknak, csak legyen valami ürügy, amivel másokba köthetnek, mint a beton, mert buták, mint a föld...
"Mindegy a homofóboknak, csak legyen valami ürügy, amivel másokba köthetnek, mint a beton, mert buták, mint a föld..."
Az a lényeg, hogy te normális vagy.. (irónia)
#24 #25! Bár csak mindenki ilyen lenen, mint te!
Sajnos én (23-as) annyi bántást, megaláztatást és kirekesztést kaptam már az élettől, hogy az 10 embernek is sok lenne. Pedig nem mesélem sehol, nem viselkedek kihívóan, nem hordok feltűnő ruhát, próbálok teljesen szürke lenni.
Sajnos volt 2-3 eset, akikhez közeledni akartam, aztán jellemzően kibeszéltek utána, sőt a fél országnak elpofázták. Persze ők a nagy macsók, csak egy valamit nem ismernek, a diszkréciót.
Biztos bennem van a hiba :(
Előző: vannak dolgok, amiket olyan erősen rejt az ember, hogy megérezni is nehéz rajta. Pedig elég jól érzem máskülönben az emberek érzelmeit, gondolataiot anlkül, hogy kimondanák, általában - legalábbis élőben. De ha vki erősen titkol valamit, akkor jobb is, ha nincs belelátásom. A legtöbb meleg ember erősen rejti e vonását. Ezt tiszteletben kell tartani.
A kérdések újabb kérdést szülnek. Most bennem az fogalmazódott meg, hogy te szeretnéd, ha a szüleid éreznék rajtad, hogy meleg vagy? Vagy pedig zavarna téged?
(A hetero 24-25. vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!