Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ez, annyira rossz. (? )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, annyira rossz. (? )

Figyelt kérdés

Minden helyes, jóképű srác tök bunkó..annyira elegem van és elveszik az életkedvem is :(

Csak én tapasztalom ezt?

2015. aug. 6. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtehetik? akinek jó adottságai vannak, annak nem kell tepernie, és olyan dolgokat is megúszik, amiért egy átlagos srácot már kitennének mint a macsakát
2015. aug. 6. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Aljas rágalom :D Mi az,hogy minden jó képű srác hetero?:D HAHÓÓÓ :D Meleg vagyok:D Lassan forró:'DDD

#8-as voltam:3

2015. aug. 6. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
En is bunko tudok lenni de nmtom h helyes-e (mindenki azt mondja de nehezemre esik elhinni) 13/f/m
2015. aug. 6. 21:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem így van. Velem eddig nem volt bunkó olyan meleg srác,a kit helyesnek tartok.
2015. aug. 6. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es jól megírta. És ez így van a lányoknál is. Sajnos sok a beképzelt, önelégült alak.
2015. aug. 6. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát a meleg oldalakon sajna sok a bunkó, de a kamu is. Egy csomó srácról tudom h a képen nem is ő van :D

Szóval ne izgulj. Amúgy meg én azt mondom, hogy a szépség nem tart örökké, majd visszanyal a fagyi nekik. Én nem vok egy álompasi, de mégis találtam normális srácokat. Azonban tény, hogy néha eltudja az ember kedvét venni a sok bunkó. Fel a fejjel

2015. aug. 7. 13:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Barmilyen bunko ember el tudja venni az ember kedvet, nem kell hozza leszbikusnak vagy melegnek lenni.

En osszetalalkoztam nem tul attraktiv es rendkivul bekepzelt melegekkel is. Nem kell altalanositani.

Nem tartom magam alompasinak, de tenyleg senki nem volt meg eddig olyan helyes srac aki bunko lett volna velem.

2015. aug. 7. 13:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rossz embereket fogsz ki..de szerényen énis inkább abba a táborba sorolom magam aki jóképű és nem bunkózig másokkal :P 19f
2015. aug. 7. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

En mondjuk szemely szerenyemet inkabb visszafogottnak tartanam, ha jellemeznem kene magam. Pedig nem a sovany 0 izommal rendelkezokhoz tartozom. Szeretem azt amikor csak no az egoja, ha mondod neki a dolgokat (eszreveszed h alapbol bekepzelt/bunko-e). Ilyeneket elvezem amikor fenyezik ezerrel magukat, hogy apu megvette neki a "varost". Ilyenen nem akadom fel, csak nevetek. En inkabb megdolgozom erte. Igy tudok ertekelni dolgokat. Nah mindegy. Bunkosag offolva :p

18/f/Bp

2015. aug. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!