Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek. Most jó vagy rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek. Most jó vagy rossz irányba haladnak?

Figyelt kérdés

Én, mint meleg teszem fel ezt a kérdés(eke)t, és tökéletes, 100%-ban biztos választ nem fogok kapni, inkább a véleményekre vagyok kíváncsi...

1. Ugye, már egyre inkább elfogadottabb a homoszexualitás... Ez minek tudható be? Régen megölték a homoszexuálisokat, de ma már teljesen elfogadott. Ez vajon jó, vagy rossz? Nem a melegek, hanem a társadalom, de nem is társadalmi, sokkal inkább élettani, mindennapi vonatkozásban?

2. Bűn - Nem bűn ? Ugye a biblia is megemlíti a homoszexualitást mint bűnt. Erre már sok magyarázat született, hogy nem a melegeket ítéli el, hanem a paráznaságot, azaz házasság előtti együttlétet, ahogy ezt a heteroknál is elfogadhatatlan bűnnek tudhatjuk / tudhattuk be. Másik: A biblia az ószövetségben említi inkább (vagy csak ezt nem tudom pontosan) a homoszexualitást mint bűnt, de ugye az új szövetség, Isten újabb szövetsége az emberrel, talán ezt is "eltörölte"

3. És most jön egy kicsit inkább a kíváncsi, mindennapi kérdés, ha egy hetero olvassa a kérdést. Téged mennyire zavarna, ha kézenfogva járna egy melegpár az utcán?

2014. júl. 21. 00:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
20%
Lassan az egész világ meleg lesz. Ha csak melgek lesznek akkor ki fog halni az emberiség.
2014. júl. 21. 00:51
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Én heteró vagyok. ^^

A válaszom, hogy kicsit se zavarna. Megtanultam elfogadni őket. Már minden ember boldogságának örülök. Egyszer majd én jövök. *.*

2014. júl. 21. 00:51
 3/25 anonim ***** válasza:
61%

1. Egyre elfogadottabb, ez teljesen igaz, de még mindig nem teljesen elfogadott. Sajnos sokan nyilatkoznak még mindig gyomorforgató, agresszív, demagóg hangvételben a témáról.

2. Nem bűn. A Bibliát meg illene már hagyni a fenébe. :D

3. Én ugyan nő vagyok, hagyományos családot szeretnék, barátom van, aki azt szeretném, hogy a férjem legyen, de hetero nem vagyok, mert valamennyire vonzódtam mindig is a nőkhöz. Nem tudom, hogy ennek van-e köze hozzá, de maximálisan el tudom fogadni a meleg párokat, és egyáltalán nem zavarna, hogy ha fognák egymás kezét az utcán.

Úgy gondolom, hogy azt a tényt, hogy két ember szereti egymást (legyenek akármilyen neműek), gusztustalan dolog megvetéssel és hőbörgéssel jutalmazni.

2014. júl. 21. 00:52
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

a homosexualitás nem bűn

megölni emiat egy embert az a bűn

mindenki maga dönt az életéről nincs jogom beleszolni ha sétálni van kedvük sétáljanak

és az 1. re pedig a válaszom jó

2014. júl. 21. 00:52
 5/25 anonim ***** válasza:
12%

Annak, hogy elterjedt a világban a fenenagy liberalizmus. Ma már mindenkinek joga van midenhez. Így lehet az, hogy olyanokat látok Debrecenben, hogy apuka sétál a gyerekével, a gyerek megrángatja a papa nadrágszárát, apa erre lehúzza a kiskölök gatyáját, az meg leáll hugyozni a járda közepén. És senki nem szól rá semmit. Mindenkinek szabad mindent.

Élettani vonatkozásban nagyon rossz, hiszen egy férfi meg egy nő nem arra lett kitalálva az evolúció által, hogy egymással nemi életet éljen.

Család szempontjából meg egyenesen tragédia. Aki nem tudja mire gondolok, kicsit olvasson utána az anya(mint nő) családban betöltött szerepére, meg az apáéra(mint férfi)

3. Zavarna.

2014. júl. 21. 00:54
 6/25 anonim válasza:
86%
őszintén szólva, én nem ítélem el sem a heterokat, sem a melegeket. jó magam biszex vagyok. engem nem zavar ha kézenfogva sétáltok, az sem ha smároltok. szeríntem nem sokban tér el attól ha ezt egy hetero pár csinálja.
2014. júl. 21. 01:15
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

Úgyis túl van népesedve a föld, nem árt megritkítani a gyermeknemzést. Szerintem a homoszexualitás tökéletes mód erre. Örülök, hogy egyre több a meleg, vagy legalábbis egyre többen válalják fel.

Nem zavarna ha látnék egy meleg párt az utcán.

Hetero, lány.

2014. júl. 21. 01:19
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
Hogy jut eszébe valakinek az, hogy a liberalizmusnak bármi köze van ahhoz, hogy egy gyerek hol és hogyan pisil? Egyébként lehet, hogy sokkoló, de én ilyet a 80-as években is láttam gyerekként, pedig akkor még csodás, liberalizmus-mentes rendszer volt.
2014. júl. 21. 01:27
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Én is így vagyok vele shade of cool, elfogadom őket, legalább nem szaporodnak:)
2014. júl. 21. 02:18
 10/25 anonim ***** válasza:
77%

utolsó , azért tegyük hozzá, sokan akik nem melegek, ők is jó lennének ha nem szaporodnának.

én úgy látom, egyre több meleg van a világban, szal már jó sokan vannak.

sőt, szerintem még annál is többen, de sokan nem vállalják fel nyivánosan.

2014. júl. 21. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!