Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy 25 évesen változzon meg a szexuális orientációm?
Olyan szinten vagyok összezavarodva, hogy azt el sem hiszitek. Pár hete strandon megismerkedtem egy sráccal, eléggé jól összehaverokdtunk. Csütörtökön egy haverom elhívta őt is a szórakozóhelyre ahova mentünk.
Nem tudom hogy volt, ittam kicsit meg beszélgettünk és amikor ketten voltunk a mosdóban, csak röhögtünk valami hülyeségen. Nem tudom hogy jött, vagy miért, de lesmároltam, ő pedig egy idő után elkezdett lenyúlni a gatyámba. Őszintén szólva nagyon megijedtem és elundorodtam tőle abban a pillanatban, de komolyan majdnem elhánytam magam tőle.
Azóta viszont róla álmodok és ha rá gondolok egyből feláll.
Eddig soha életemben eszembe nem jutott hogy én valaha is kezdenék egy másik férfival, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nyilván nem szeretném elveszíteni a barátnőmet egy kis semmi kaland miatt.
Ő tudja, hogy nyitott vagyok másra érzelemmentesen. De eddig még olyan nem fordult elő.
És jelenleg persze hogy nem kívánom őt, amikor más jár az eszembe, ha így feküdnék le vele, nem lenne fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!