Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Hogyan lehetnék fiatalosabb, heterósabb?
Járj le kondi terembe edzeni, egy szálkás izmos test mindig jó pont + szolarium hogy barnább legyél:D
Ami divat most, hogy oldalt leszedik a hajukat a fiúk és a tetején hátra zselézik:)
Ruhákban bershka, pull and bear, h&m-t javaslom:D cipőkben a torna cipők:D szűkszárű nadrág:D és borotválkozz meg vagy kicsit borotsásodj meg, nem tudom melyik állna jobban:D
Nem meleg vagyok, de azért azt én is tudom, hogy a fiatalos öltözködés alapja a pontos méretű ruhákban rejlik. Ha túl bő cuccokat hazsnálsz, az öregít, a túl szűkekben meg hülyén nézel ki.
Haj szempontjából jó lenne tudni, hogy most mi van a fejeden. Én spec Marlon Texiera féle hajakkal operálok, mert nem igényel sok készülődést reggel, jól is áll és kellően hosszú is folyton hozzá a hajam. De ezt mondhatom egy olyan embernek, akinek mondjuk a haja folyton 5cm hosszú.
Hát nekem nincs túl sok ötletem, de azért megpróbálok segíteni :)
Hordhatnál inget pólóval, amit kigombolva hagysz. Nem nagy ördöngösség, mégis, ha jó a tested, akkor nagyon szexi lehetsz benne. Így van ez a hosszú ujjú pólóval is. Cipőben vagy visszafogottabb sportcipő, vagy pedig vàszoncipő. Én hajban az Adam Levine féle tüsi frizurát ajánlom. Nekem az nagyon bejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!