Melyik magyar város a legulmanasabb, illetve a leg úgymond fiatalosabb? Szórakozás, és csajozás szempontjából.
Figyelt kérdés
Szerintem a leguncsibb szombathely, a legjobb bp és miskolc. Szerintetek?2014. okt. 29. 17:01
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem unalmas, nem a legunalmasabb Szombathely.
Ehhez el kellene mennem az összes magyar városba.
2/21 anonim válasza:
Fúhh, nehéz a kérdésedre válaszolni. Szerintem még a legjobbak között van Debrecen, rengetegen szoktak bulizni és sok köztük a lány is. L
3/21 anonim válasza:
A legeldugottabb, leghatárszélibb vagy legalföldibb a legunalmasabb, értelemszerűen a legpezsgőbb valamelyik nagyváros - nagy eséllyel Budapest.
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem szombathely nagyon unalmas. Most költöztünk oda Miskolcról és megőrülök. 18/F
2014. okt. 29. 17:05
5/21 anonim válasza:
Legszarabb Szolnok, legjobbat nem tudom
6/21 anonim válasza:
Budapest a legjobb, Esztergomnál unalmasabb város pedig kétlem, hogy van. Minden szempontból ez a legrosszabb. :(
7/21 anonim válasza:
Jó hát Miskolc 180 ezres, Szbathely meg 77 ezres :) Ne csodálkozz. Szerintem nem az Szbathely amúgy, párszor voltam már ott, jó hely az.
Legizgalmasabb Budapest, Szeged, Pécs, Győr, Debrecen. Leguncsibbak a kisvárosok, községek, falvak.
9/21 anonim válasza:
Szerintem nem tudod, merre érdemes menni :) Persze, nem egy BP, de azért nem is rossz hely Szombathely:))
10/21 anonim válasza:
De nyilván minden városban, településben van valami jó. Egy faluban is feltalálhatja magát az ember... sőt.
Csak nyilván csajozás szempontjából szólt a kérdés, s a kevés lélekszámú településen természetesen kevesebb van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!