Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar pasinak hol kéne próbálkoznia?
Figyelt kérdés
itthon értelmetlen elviszik a romák,négerek,arabok , kinaiak
a csajokat ,próbáltam én mindent mégse tetszetem nekik ki is gyúrtam magam akkor se mert magyar vagyok .
el akkarom hagyni ezt az országot úgy is hova kéne menni szerintetek
23f
2014. aug. 4. 14:11
1/16 anonim válasza:
Szépen néznénk ki, ha minden magyar nőt elvinnének :D Lehet csak rossz környéken laksz.
3/16 anonim válasza:
Csak az elől viszik el, aki elől el lehet :-P :-D
4/16 anonim válasza:
Szaúd-Arábiába kell menned. Az ottani nők szeretnek külföldiekkel házasodni, így magyarokkal is.
Olvass utána!
5/16 anonim válasza:
"próbáltam én mindent mégse tetszetem nekik ki is gyúrtam magam" - Eleve itt a probléma... Elég sekélyes felfogás, a kigyúrom magam asztán akkor mindenki hasra fog nekem esni felfogás. (De tartózkodj a Cam008 féle "én vagyok az isten" hozzáállástól is, az sem sokkal jobb)
6/16 anonim válasza:
Nigériába menj ott megismerheted miss ebolát
7/16 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy az idegen ország nyelvén se írj majd helyesen, az nem menő. Egyébként idegen országban is vannak "külföldiek", ráadásul ott ők vannak hazai pályán, erre gondoltál már?
8/16 anonim válasza:
Xenophilius:
Sehol nem írtam, hogy én vagyok az Isten, úgyhogy légyszi ne írd úgy, mintha tőlem idézted volna! Kösz! Ha neked ez jött le, akkor viszont az Istenképeddel van gond :-P ... én csak tényeket írok mindig ;-)
9/16 anonim válasza:
kérdező, te is debreceni vagy? mert én csak debrecenben láttam eddig ezt, hogy a négerek, arabok, kínaik, cigányok nagyon bejönnek a lányoknak, erre felé valamiért a fiatal lányok különösen nyitottak a külföldi vagy más fajba tartozó alakok felé
10/16 A kérdező kommentje:
pesti vagyok de vidéen is megfordulok sokszor ez van
2014. aug. 4. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!