Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó testű pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó testű pasinak csak jó testű csaj kell?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem egy bányarém az illik hozzá. Hogy lehet ilyen barom kérdést feltenni?
2014. júl. 28. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A statisztika szerint nem!Sőt!
2014. júl. 28. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, mert jutalmat vár a sok energiáért és munkáért amit a testébe fektetett, de biztos vannak olyan jó testű srácok is akik tudják hogy nem minden a külső :)

Én egyet mindenképpen tudok :9

2014. júl. 28. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Nagyrészt úgy van, hogy alap az, hogy a srácnak jó teste legyen, órákat legyen nap mint nap a teremben, tartsa az étrendet, de hogy egy csaj csinálja ugyan ezt, az már extrának számít, és sokkal többet várnak el az ilyen lányok a srácoktól.
2014. júl. 28. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:

4:

Igen, mert egy fiúban a legvonzóbb általában az izmos a nők számára.

Egy nőnek nem kell izmosnak lennie, elég ha karcsú, nem dagadt és figyel annyira az alakjára, hogy ne legyenek felesleges kilói. Kérdező, ha a jó testű nő azt jelenti, hogy figyel az alakjára és nem hízik el, akkor igen, csak jó testű kell szinte.

2014. júl. 28. 20:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát, tetszik egy srác, de ő fősulin tesi-edző szakra jár, meg kondizik, meg minden ami ehhez tartozik. Én viszont állandóan fogyózok és csak a szobabicajra szoktam felpattani 30-45 percre. Van rajtam egy kis súlyfelesleg, 160 cm vagyok és 56 kg. De amúgy próbálom a legtöbbet kihozni magamból, szeretem a divatot, sminkelek stb. Más pasik visszajelzése is jók, de vele kapcsolatban bizonytalan vagyok.
2014. júl. 28. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Tudok ugyanúgy rá példát, mint ellenpéldát is.

A másik meg, hogy kinek mi számít jó testnek. Ismerek olyan sportosabb férfit, akinek pl. a kissé teltkarcsú nők az ideáljai.

2014. júl. 28. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, kérdező hacsak a srác nem valami kőszívű bunkó személy, akkor értékelni fogja hogy te is törődsz magaddal, még akkor is ha te nem vagy megelégedve magaddal.

Amúgy semmi gond nincs a súlyoddal és ha tesi edző a srác akkor tudni a fog a testdiszmofiáról szóval biztos megért majd téged és segít majd, és még közös témátok is lesz!

2014. júl. 28. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó testem van, és akit ismerek, mindenki szerint helyes vagyok. Ettől még nem vagyok elszállva magamtól. Nem azért fogom így írni a következőt mert bunkó vagyok, hanem, hogy rövid legyek. A barátnőm 10/7 de volt egy lány, akivel miatta nem jöttem össze, pedig 10/11 volt. A sztori csak annyi, hogy a belső jobban számít, persze ne legyen egy 110 kilós 132 cm magas kopasz ráncos 16 éves :D
2014. júl. 28. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
5# én ugyan ezt írtam le, csak kihangsúlyoztam, hogy ez milyen igazságtalan, mert azért nincsen arányban egymással, hogy melyik nem mit tesz a testéért.
2014. júl. 29. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!