Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó testű pasinak csak jó testű csaj kell?
Nem egy bányarém az illik hozzá. Hogy lehet ilyen barom kérdést feltenni?
2014. júl. 28. 20:25
A statisztika szerint nem!Sőt!
2014. júl. 28. 20:25
Szerintem igen, mert jutalmat vár a sok energiáért és munkáért amit a testébe fektetett, de biztos vannak olyan jó testű srácok is akik tudják hogy nem minden a külső :)
Én egyet mindenképpen tudok :9
2014. júl. 28. 20:26
Dehogyis! Nagyrészt úgy van, hogy alap az, hogy a srácnak jó teste legyen, órákat legyen nap mint nap a teremben, tartsa az étrendet, de hogy egy csaj csinálja ugyan ezt, az már extrának számít, és sokkal többet várnak el az ilyen lányok a srácoktól.
2014. júl. 28. 20:32
4:
Igen, mert egy fiúban a legvonzóbb általában az izmos a nők számára.
Egy nőnek nem kell izmosnak lennie, elég ha karcsú, nem dagadt és figyel annyira az alakjára, hogy ne legyenek felesleges kilói. Kérdező, ha a jó testű nő azt jelenti, hogy figyel az alakjára és nem hízik el, akkor igen, csak jó testű kell szinte.
2014. júl. 28. 20:34
6/10 A kérdező kommentje:
Hát, tetszik egy srác, de ő fősulin tesi-edző szakra jár, meg kondizik, meg minden ami ehhez tartozik. Én viszont állandóan fogyózok és csak a szobabicajra szoktam felpattani 30-45 percre. Van rajtam egy kis súlyfelesleg, 160 cm vagyok és 56 kg. De amúgy próbálom a legtöbbet kihozni magamból, szeretem a divatot, sminkelek stb. Más pasik visszajelzése is jók, de vele kapcsolatban bizonytalan vagyok.
Nem feltétlenül. Tudok ugyanúgy rá példát, mint ellenpéldát is.
A másik meg, hogy kinek mi számít jó testnek. Ismerek olyan sportosabb férfit, akinek pl. a kissé teltkarcsú nők az ideáljai.
2014. júl. 28. 20:41
Nyugodj meg, kérdező hacsak a srác nem valami kőszívű bunkó személy, akkor értékelni fogja hogy te is törődsz magaddal, még akkor is ha te nem vagy megelégedve magaddal.
Amúgy semmi gond nincs a súlyoddal és ha tesi edző a srác akkor tudni a fog a testdiszmofiáról szóval biztos megért majd téged és segít majd, és még közös témátok is lesz!
2014. júl. 28. 20:44
Jó testem van, és akit ismerek, mindenki szerint helyes vagyok. Ettől még nem vagyok elszállva magamtól. Nem azért fogom így írni a következőt mert bunkó vagyok, hanem, hogy rövid legyek. A barátnőm 10/7 de volt egy lány, akivel miatta nem jöttem össze, pedig 10/11 volt. A sztori csak annyi, hogy a belső jobban számít, persze ne legyen egy 110 kilós 132 cm magas kopasz ráncos 16 éves :D
2014. júl. 28. 22:14
5# én ugyan ezt írtam le, csak kihangsúlyoztam, hogy ez milyen igazságtalan, mert azért nincsen arányban egymással, hogy melyik nem mit tesz a testéért.
2014. júl. 29. 01:50
Kapcsolódó kérdések: