Melyik a fiatalosabb, csajozósabb autó? Audi A6 (2006) vagy bmw 320D (2007)?
Egy BMW sportosabb megjelenésű, de kisebb mint egy A6-os (valakinél a méret számít).
Viszont ne az autód megjelenésére akard az üzleti sikereidet megalapozni.
Nekem az Audi jobban tetszik.
Lány vagyok
Audi a6.
Elegáns, de egyben sportos is.
Télen biztonságosabb mint a BMW.
BMW hátsókerék meghajtású, 2007-es gyártmány alap 163 ló körül mozog, télen egy picit odalépsz neki és ki is csapta a hátulját.. lehetetlen vele közlekedni. (Mielőtt valaki hurrogna, tapasztalatból beszélek.)
Nem az autóm megjelenésére szeretném az üzleti sikereimet alapozni. Sikerült egy olyan szintre kerülnöm ahol már számít a megjelenés, az első benyomás.
Nem akarom a pénzemmel lenyűgözni a lányokat mert akkor nem három-négy milliós autót vennék. Egy közlekedési eszközt szeretnék ami ad egyfajta alap megjelenést.
Ugyszintén azzal se értek egyet hogy ezek autók egyike is pénznyelő gép lenne. Sőt abszolút gazdaságosak mind üzemanyagfogyasztás, mind pedig szervízköltségek terén.
3 évig vezettem egy bmw 328i-t ami az első téli hónapokban valóban kicsit nehezen irányítható volt, de egy idő után hozzászoktam, és kitanultam azt a technikàt ahogyan a téli hónapokban is biztonságosan lehet használni.
Nem akarod lenyűgözni a lányokat, de csajozós autót akarsz?
Én lány vagyok, és halvány lila gőzöm sincs, hogy néznek ki ezek az autók. Azt sem tudom, melyik drágább, de még megsaccolni sem tudnám az árukat.
De nyilván nem engem akarnál felszedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!