Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És mi van akkor ha homofóbiás vagyok?
Itt van,kövezettek meg, bevallom!
Alapvetően azt vallom, otthon a lakásában mindenki azt csinál amit akar, de nyíltan mindenki előtt NEM mert vannak alapvető illembeli dolgok egy társadalomban!
Én sem mászom rá a feleségemre publikus helyen, nem vonulok egy szál alsóban az utcán még csak amolyan *cuppogó csókcsatákat* sem produkálok mint egyesek szoktak, konzervatív vagyok, na és?
Volt kisiskolás koromban meleg osztálytársam, 8 évig, köszönöm elég volt!
Mi van akkor ha nekem épp ilyen fóbiám van???
lehetne nekem Aerofóbiám, Antropofóbiám, Erotofóbiám és még estig sorolhatnám, ez az én magán dolgom, milyen jogon itél el miatta bárki is, és milyen jogon akarja ezt bárki is megváltoztatni HA ÉN NEM?
Alapvetően itt nem emberek elleni gyűlöletről van szó, pl. rasszizmusról melyet magam is mélységesen elítélek,
hanem távol akarom tartani magamtól ezt az egészet, és elvárom, szerintem jogosan a társadalmi normát!
Majd ha a társadalom többsége azt mondja ez rendben van, akkor mint demokrácia-párti személy azt mondom, rendben a többség akarata legyen meg, de addig is a nő legyen nő, a férfi legyen férfi, legalább is olyan helyeken ahol eleget kell tenni a társadalmi elvárásoknak, normális ember ezért nem köpköd vagy vizel az utcán, ezért nem döngeti a zenét a fülében stb stb stb.
Otthon mindenki azt csinál amit akar, maga és párja magányában, de ne parádézzunk már gusztustalan módon, és fogadjuk el ha valaki nem szeret valamit.
Ilyen alapon összegyűjtöm a hatlábujjúakat és parádézunk magunk mutogatva, mert a ötlábujjúak nem rekesztik ki de minket igen, nem szeretnek minket, és ettől biztosan minden más lesz és elfogadják hogy mi ilyenek vagyunk azzal hogy akik eddig sem szerettek legalább még jobban és megint megbotránkoznak!
NEM, akkor fogom magam és felhúzok egy zoknit, otthon meg leveszem, egyébként sem épp illendő a lábujjaid mutogatni mindenfelé, ahogy a nemi hovatartozásod sem!
Többé kevésb igazad van,de ha én szerintem belefér a normákba hogy smárolok a barātomma/barātnömmel a buszmegállóban abba ne pofázzon bele más. Miert ne tehetném csak mert azonos nemű velem?
Milyen jogon rekeszetszki?
Rendben nem csinálom,de akkor elvárom hogy a heteró párok is tartsàk az 1lépés távolságot!
Persze nem vagyok azaz elvakult fajta aki szerint a férfi-nő-gyerek családmodell elavult és abszurd.
De a mindennapjaimat ne járja àt a bujkálás.
Persze van olyan hely ahol nem nyaljuk-faljuk egymást de ott más sem. De ha az utcán csokolozhat egy hetro pár akkor mi is.
Az utosó mondat fogott meg igazán.
Már ne is haragudj,de te nem csak homofob,maradi vagy hanem nagyon nem e vilagi. Azert a làbujaink mutogatása szerintem végkép nem megbotránkoztató...kivéve ha mocskos,gombás,retkes...de igazàbol a hajlétalanok se jöjjenek be a városba mert büdösek és városkép rontók.nem tudnak a normàk szerint élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!