Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » És mi van akkor ha homofóbiás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És mi van akkor ha homofóbiás vagyok?

Figyelt kérdés

Itt van,kövezettek meg, bevallom!

Alapvetően azt vallom, otthon a lakásában mindenki azt csinál amit akar, de nyíltan mindenki előtt NEM mert vannak alapvető illembeli dolgok egy társadalomban!

Én sem mászom rá a feleségemre publikus helyen, nem vonulok egy szál alsóban az utcán még csak amolyan *cuppogó csókcsatákat* sem produkálok mint egyesek szoktak, konzervatív vagyok, na és?

Volt kisiskolás koromban meleg osztálytársam, 8 évig, köszönöm elég volt!

Mi van akkor ha nekem épp ilyen fóbiám van???

lehetne nekem Aerofóbiám, Antropofóbiám, Erotofóbiám és még estig sorolhatnám, ez az én magán dolgom, milyen jogon itél el miatta bárki is, és milyen jogon akarja ezt bárki is megváltoztatni HA ÉN NEM?

Alapvetően itt nem emberek elleni gyűlöletről van szó, pl. rasszizmusról melyet magam is mélységesen elítélek,

hanem távol akarom tartani magamtól ezt az egészet, és elvárom, szerintem jogosan a társadalmi normát!

Majd ha a társadalom többsége azt mondja ez rendben van, akkor mint demokrácia-párti személy azt mondom, rendben a többség akarata legyen meg, de addig is a nő legyen nő, a férfi legyen férfi, legalább is olyan helyeken ahol eleget kell tenni a társadalmi elvárásoknak, normális ember ezért nem köpköd vagy vizel az utcán, ezért nem döngeti a zenét a fülében stb stb stb.

Otthon mindenki azt csinál amit akar, maga és párja magányában, de ne parádézzunk már gusztustalan módon, és fogadjuk el ha valaki nem szeret valamit.

Ilyen alapon összegyűjtöm a hatlábujjúakat és parádézunk magunk mutogatva, mert a ötlábujjúak nem rekesztik ki de minket igen, nem szeretnek minket, és ettől biztosan minden más lesz és elfogadják hogy mi ilyenek vagyunk azzal hogy akik eddig sem szerettek legalább még jobban és megint megbotránkoznak!

NEM, akkor fogom magam és felhúzok egy zoknit, otthon meg leveszem, egyébként sem épp illendő a lábujjaid mutogatni mindenfelé, ahogy a nemi hovatartozásod sem!

2015. jún. 26. 08:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. De ne ebben a szekcióban éld ki magad.
2015. júl. 1. 22:08
 32/52 anonim ***** válasza:
85%
24nek van igaza, attól mert félsz a kutyáktól, attól még fognak kutyat tartani, tériszonyod van még lesznek magas épületek, a pride meg olyan, mintha elmennél egy kutyafuttstóhoz és ott üvöltöznél, hogy mocskos kutyások
2015. júl. 1. 22:14
 33/52 anonim ***** válasza:
64%

Nincs csak meleg társadalom. Ha lenne de nincs akkor egyesek összeállnának nőkkel hogy legyenek gyerekek

De jelenleg túlnépesedés van.

2015. júl. 1. 22:17
 34/52 anonim ***** válasza:
84%
8, 100-150 év? Te ennyire hülye vagy? Iskolában mit csináltál? Melegedtél? Hagyjuk már az áltudományos fantazmagóriákat!
2015. júl. 1. 22:22
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem mászom rá a feleségemre publikus helyen, nem vonulok egy szál alsóban az utcán még csak amolyan *cuppogó csókcsatákat* sem produkálok mint egyesek szoktak"

Ezzel ki vitatkozik? De kézenfogva vagy egymást átkarolva simán meg lehet(ne) jelenniük. Ez annyira alapvető emberi igény, hogy ezt senki nem tilthatja meg nekik.

Gyógyult homofób vagyok, és nagyon rossz kívülről látni a tüneteket. Tegnap szivárványosodtam is, pedig eredetileg nem terveztem. Felpiszkáltak.

42F

2015. júl. 2. 06:54
 36/52 anonim ***** válasza:
9%

# 35

Az szép meg jó amit te mondasz,

de a ló túloldala az az hogy

a homo-támogatók pont úgy reagálnak azokra akik homo-ellenesek mint ahogy a homo-ellenesek a homokosokra,

Szóval most tényleg, milyen jogon oktat ki engem egy homo-támogató hogy miért utálom meg hogy merem utálni a homokost,

amikor lényegében ő épp azért utál mert én utálok valakit/valamit?

Szóval a támogatók szerint a homokosoknak van létjogosultságuk, de én nem utálhatom őket?

Vagy a homo-támogatók utálhatnak engem, de én nem utálhatom a homokosokat?

Ez így korrekt?

2015. nov. 12. 09:08
 37/52 anonim ***** válasza:
89%

"Szóval most tényleg, milyen jogon oktat ki engem egy homo-támogató hogy miért utálom meg hogy merem utálni a homokost,

amikor lényegében ő épp azért utál mert én utálok valakit/valamit?

Szóval a támogatók szerint a homokosoknak van létjogosultságuk, de én nem utálhatom őket?

Vagy a homo-támogatók utálhatnak engem, de én nem utálhatom a homokosokat?

Ez így korrekt?"

Nem én vagyok a 35-ös, de hülyét kapok ettől a választól. Nem olvastam el a 35-ös választ, e gondolom, nem ígérte meg, hogy senki senkit ne utáljon. Azt írta, hogy a melegeket ne utáld. Más dolog valakit a létéért utálni, más valakit azért utálni, mert utál valakit.

"Szóval a támogatók szerint a homokosoknak van létjogosultságuk, de én nem utálhatom őket? "

Pontosan. Mit nem értesz?

2015. nov. 12. 11:26
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarod, hogy a melegek ne mutogassák magukat de te ennek ellenére mutogatod, hogy homofób vagy. A melegek pontosan azért mutogatják magukat mert ti utáljátok őket.

19/F/P

2016. márc. 18. 16:41
 39/52 anonim ***** válasza:
87%

Sejtem, azért emelted ki a kérdést ennyi válasz után, mert még mindig megerősítést vársz a többi homofóbiás embertől.

Rendben, játsszunk (mivel másra úgy sem jó, hogy itt pocsékoljuk az időnket)

Leírtad a véleményed, elolvastam, és most én is leírom az enyémet.

Egyezzünk meg abban, hogy a „fóbia” szó jelentése irreális, erős félelem, amit valamilyen tárgy, szituáció vagy hely válthat ki. A fóbiák nagyon sok esetben visszavezethetők valamilyen lelki traumára; sokszor indokolatlannak tűnnek, de attól, hogy nem látjuk az összefüggést, még nem lesz hülyeség.

Például ha én meglátok egy pókot, nem tudom megmagyarázni, miért, de azonnal menekülni akarok a helyiségből, felszökik a vérnyomásom, és még utána akár órákig képes vagyok ellenőrizgetni a sarkokat, hogy ott van-e még a bestia a közelben.

Ha egy „homofóbiás” meglát egy meleget akkor szerinted így reagál? Hát nem :) Ez a szó a hétköznapi nyelvben csupán azt jelenti, hogy valaki elutasítja a melegeket. EZÉRT ostobaság összemosni a „rendes” fóbiákkal.

A társadalom többsége manapság liberális nézeteket vall, legfeljebb Magyarországon és tőlünk keletebbre ragadtak még néhányan a múltban, és képtelenek elfogadni, hogy a világ változik. És ez ellen a változás ellen semmit, ismétlem, semmit nem tudsz tenni. Úgyhogy vagy elfogadod, hogy a nézeteid elavultak, illogikusak és minden tényt mellőznek, vagy beleőrülhetsz a homofóbiádba.

Az a baj az emberekkel, hogy képtelenek mértéket tartani, és tiszta fejjel gondolkodni. A liberális gondolkodást is túlzásba lehet vinni (pl. odaszarok valaki háza elé, csak mert miért ne), de ennek pont az lenne a lényege, hogy egy bizonyos mértékig engedjük, hogy a másik szabadon azt tegye, amit akar, addig a pontig, amíg nem okoz kárt másoknak.

Csúnyábban megfogalmazva: engem nem érdekel, hogy neked mi a véleményed, mit csinálsz, akár meg is dughatod a feleséged a nyílt utcán, se előnyöm, se hátrányom nem származik belőle, szóval max. egy másodpercet fogom az időmet rád vesztegetni, és azzal foglalkozni, hogy te mit kezdesz magaddal. Ezzel szemben elvárom, hogy ha semmilyen érdemi hatást nem okoz rád nézve (anyagi kár, fizikai fájdalom), akkor én is hadd foghassam csak meg a barátom kezét a nyílt utcán. És meg is fogom, mert nekem aztán ne a társadalom mondja meg, mit csináljak, és mit nem :) Ezt az érdektelenséget is túlzásba lehet vinni, például ha összeesnél az utcán rosszullétedben, nem taposnék át rajtad, mondván, hála istennek, hogy megdöglesz, több friss levegő marad nekem. De hát van, aki még annyit sem „engedélyez” nekünk, melegeknek, hogy egymás kezét megfogjuk, van, aki meg simán felborít fájós lábú, villamosra felszállni nem tudó néniket.

Azt írtad, mélyen elítéled a rasszizmust, ami tulajdonképpen általánosítások érvényesítése egy bizonyos rasszból származó emberre, akivel azelőtt nem találkoztál (tehát diszkrimináció). Ha meglátsz két meleget az utcán kéz a kézben (de nyilván nem fogsz, mert Magyarországon egy meleg sem csinál ilyet :)), rögtön arra gondolsz, hogy biztos felvonuláson vonaglanak, nőnek érzik magukat, és amúgy is genetikai hulladékok, meg szellemileg selejt, elkorcsosult emberek. JA, meg a kedvencem: BETEGEK :D Mintha azt mondanám, hogy a fekete bőrű emberek betegek, mert több pigmentjük van. Szabad szemmel látni lehet, hogy ez betegség, hiszen a többség fehér (jó, vagy „sárga”, de az fehér ember sem fehér, hanem bőrszínű...), és ugye emiatt mindenkinek fehérnek kéne lennie. Ráadásul mivel nekem nem tetszik, ne menjenek fekete emberek az utcára, csak mert .... mert csak, nem tetszik és kész! Maradjanak otthon a négy fal között, ott azt csinálnak, amit akarnak, vagy csak úgy jöjjenek ki, hogy fehérre mázolják magukat.

Szerintem ha valaki ezt végiggondolja, önmagától is rájön, hogy hülyeségeket beszél. A rasszizmus és a melegek gyűlölete ugyan az, csak nem rassz, hanem szexuális irányultság alapján zajlik a diszkrimináció.

Mellesleg a demokrácia is ezer sebből vérzik, hiszen a gondolkodni képtelen emberek manipulálják, eleve úgy nevelnek az iskolában, mindenhol, hogy ne gondolkozz. Ez ellen nem lehet mit tenni, és ha sok hülye van, akkor a demokrácia értelmében a hülyeség lesz érvényes mindenkire. EZ AZ, ami véget vethet egy társadalomnak is akár. Hiszen a legtöbb ember mit akar? Megoldást azonnal, lehetőleg 0 ráfordított energiával. Tehát ha a nép jólétet akar, a többség hatalma értelmében vegyen fel minél több kölcsönt más országoktól, majd jól eladósodnak, és csődbe mennek. A hülyeség az hülyeség, akkor is, ha a többség azt akarja.

Másik téma:

A tapasztalataim azt mutatják (illetve mások véleménye alapján), hogy a homofób emberekről utólag sokszor kiderül, hogy ők valójában látens melegek, vagy legalább a heteroszexuális vágyaik mellett vannak homoerotikus vágyaik is. :) (Nyilván ezt most így vagy elhiszed, vagy nem, de mivel jelenleg a pusztán a véleményem írom le ezen a nívós, mértékadó oldalon, és nem tudományos cikket írok, nem fogok mindenhová hivatkozást beszúrni :D)

Egy ilyen emberekkel teli társadalomban, mint te, kérdező, melegnek lenni elég nehéz. Mindenféle atrocitások érnek azért, mert te az vagy, aki, és nem tudsz rajta változtatni. (Abban gondolom egyetérthetünk, hogy heterónak, melegnek, akármi másnak lenni egy megváltoztathatatlan állapot, olyan elemi ösztön, ami a legalapvetőbb érzelmeiddel együtt jön, ha a fejed tetejére állsz sem tudod megváltoztatni – legalábbis ha nagyon-nagyon sokat fizetnének SE nyúlnék hozzá egy női nemi szervhez, mert számomra gusztustalan, és elhánynám magam). Ilyen helyzetben nagyon gyakori, hogy a melegek megpróbálják maguknak bemagyarázni, hogy ők valójában heterok, csak kicsit mások. Ha egy ilyen hazugságot próbál elfogadtatni önmagával az ember, evidens, hogy az igazságot gondosan bezárja magában, és félelme tárgyává teszi, majd megpróbálja magát mindenképpen távol tartani tőle, hogy ne is lássa soha. Elvégre csak így lehet fenntartani a színjátékot. A mondás is úgy tartja, hogy fáj az igazság, nem? :) Persze, ha nem vagyunk hajlandóak szembenézni vele, akkor fáj.

Sokszor hittem fiúkra, hogy melegek, és aztán kiderült, hogy barátnőjük van. Anno azt hittem, hogy én tévedtem, de mostanra már rájöttem, hogy óóóóó nagyon nem :D ők hazudnak mindenkinek. Egy szerepet adnak elő, amivel a tőlük butább embereket simán meg tudják téveszteni. Hogy valaki, aki echte meleg, de barátnője van, sokan elhiszik róla, hogy nahát, akkor tényleg hetero. Nekem csomó barátnőm lehetett volna, eljátszhatnám magamnak és a társadalomnak, hogy hetero vagyok, de ezzel csak magamnak és a barátnőmnek (esetleg a leendő családomnak) okoznék szenvedést, mint ahogy sokan teszik ezt a mai világban. Kínában ez valós probléma, ott a melegek kb. 90%-a hetero házasságban él, bántalmazzák a feleségüket, az egész családjukat, és emiatt kérik a hetero nők a kínai meleg férfiakat, hogy ne házasodjanak össze látszatból, mert mindenki életét tönkre teszik. Ezt sem fogom lehivatkozni, olvass utána, ha érdekel a téma (de gondolom, úgy sem fogsz, mert te mint homofób hetero nem foglalkozol ilyesmivel *suttogás* (((még a végén kiderítenéd magadról az igazat :D))))

Az emberi psziché elképesztő dolgokra képes, pusztán magabiztos mantrázással bármit képesek vagyunk elhitetni magunkkal, ami sokszor pozitív dolog, de ilyen esetben hatalmas belső feszültséget okoz. Én magam is átmentem rajta; sokáig heteronak hittem magam, és szentül hittem, hogy ez így igaz, és kész! És a környezetemben élők közül is kapásból minimum 5 fiút tudok mondani, akin ugyan ezeket a tüneteket látom, hogy hazugság az egész életük. Sok jele van egyébként, többek között az is, hogy állandó megerősítést várnak a környezetüktől, hogy ők homofób heterok (ugye, kérdező? :)) Na mindegy, nem állítok semmit, mert nem ismerlek, de annyi biztos, hogy ezek gyanús jelek. Hogy annyira utálod a melegeket, hogy nyílt vitát kezdeményezel, és 36 válasz után azért még egyszer felhozod ide a kérdést, hogy hadd lássa mindenki, és hadd röpködjön csak a bʋzïzàs :)

Ezzel most nyilván nem azt mondom, hogy akik homofóbok, azok egyben 100% homoszexuálisak is, de egy konzervatív környezetben nevelkedett fiúnak elég egyetlen apró homo-gondolat, csak egy pici, ez máris olyan feszültséget generál benne, amit a melegekre fog kivetíteni. Nincs két véglet, a skála nagyon szerteágazó, és nem létezik „normális”; mindenkinek van olyan tulajdonsága, amit ha az utcán megmutatna, a társadalom megvetné és kiközösítené.

Neked is van, kérdező :) Ha minden szempontból teljesen átlagos lennél, példaértékű életet élnél, egyszóval teljesen NORMÁLIS lennél (legalábbis látszatra), félnék tőled, és szólnék egy pszichiáternek, hogy lehetőleg ne érintkezhess a társadalommal, mert veszélyes vagy.

21F

2016. máj. 11. 16:59
 40/52 anonim ***** válasza:
74%
Azóta sem szereztél életet, hogy megint ki kellett emelned az egy éves kérdésedet? senkit se érdekel, hogy homofób vagy, egészségedre ha ez ennyire fontos neked... nem is értem mi értelme ezen nyomorogni..nincs jobb dolgod? Itt akarsz önizgazolàst szerezni?
2016. máj. 11. 18:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!