Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti meg tudtátok élni a lábfétist gimnáziumban/középiskolában?

Én meleg vagyok. Tavaly érettségiztem.
Nincs lábfetishem de Romeon és instan is volt fenn olyan képem amin a lábfejem és a másik talpam látszik.
Ne tudd meg hányan írtak rám és van aki még használt zoknit is vett volna tőlem.
Romeo töröltem már, instan meg azt a két képem csak.
De érted még ott is képesek ilyennel nyomulni.

Én tesiórán kéredzkedtem ki mosdóba alkalomadtan, de valójában az öltözőben dugtam az osztálytársaim levetett sneakereit. Persze csak azokét, akik bejöttek és a cipőik is szexik voltak. Ez még 2018/19-ben volt, még nem kezdődött el ez a hatalmas sneaker őrület de már így is ki lehetett fogni pár jobb Vans Nike Adidas lépőt, bár ahogy mostanában nézem egyre többen hordanak dugnivaló cipőket :D
Persze néha volt olyan is, hogy a koliban otthagyott cipőkkel játszottam, de ez rizikósabb volt, mivel én nem voltam kolis csak néha ott lógtam a többiekkel. De olyankor volt lehetőség más srácok cipőjét is megismerni, legalább egy gyors beleszaglás szintjén ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!