Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti meg tudtátok élni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti meg tudtátok élni a lábfétist gimnáziumban/középiskolában?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült, és mit hogyan csináltatok?

febr. 2. 05:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
16%
Nem, mert nem vagyok lábfétises
febr. 2. 06:05
 2/34 anonim ***** válasza:
34%
Nem
febr. 2. 06:07
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos csak olyan formában, hogy otthon azokra a sneakerekre és viselőikre gondolva vertem ki magamnak, akiket a suliban láttam.
febr. 2. 10:19
 4/34 anonim ***** válasza:
79%

Én meleg vagyok. Tavaly érettségiztem.

Nincs lábfetishem de Romeon és instan is volt fenn olyan képem amin a lábfejem és a másik talpam látszik.

Ne tudd meg hányan írtak rám és van aki még használt zoknit is vett volna tőlem.

Romeo töröltem már, instan meg azt a két képem csak.

De érted még ott is képesek ilyennel nyomulni.

febr. 2. 18:42
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Én csak szemlélődés által. Amikor én voltam középiskolás, akkor még ilyen fogalom nem is létezett nálunk, hogy "lábfétis". Én is csak azt vettem észre magamon, hogy mindenkinek megbámulom a lábfejét. Heteroflexibilis, kissé bi beütéssel fiút lányét egyaránt. Így a tesiöltözők egyenesen kánaánnak számítottak nekem. De ugyanúgy élvezem, ha vedégségben vagyok, a zoknis és a nők harisnyás lábát bámulni. Ez akkor sem volt másképpen.
febr. 3. 07:47
 6/34 anonim ***** válasza:
66%
Úgy kerdezed mintha minden meleg labfetises lenne
febr. 3. 09:36
 7/34 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer az akkori legjobb haveromnak a tesi cipőjét kellett nyalnom, amiért ebédnél csokipudingot tettem a húslevesébe :D A vicc az hogy nem én találtam ki hogy ez legyen a büntetés. Azóta se tudom hogy jött ez neki. Lehet sejtett valamit velem kapcsolatban?
febr. 3. 18:26
 8/34 anonim ***** válasza:
91%
7-es, utána mindig csináltál valamit a haver ebédjével mi? :D :D :D
febr. 3. 19:14
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
Ez izgalmas :)
febr. 4. 09:03
 10/34 anonim ***** válasza:
80%

Én tesiórán kéredzkedtem ki mosdóba alkalomadtan, de valójában az öltözőben dugtam az osztálytársaim levetett sneakereit. Persze csak azokét, akik bejöttek és a cipőik is szexik voltak. Ez még 2018/19-ben volt, még nem kezdődött el ez a hatalmas sneaker őrület de már így is ki lehetett fogni pár jobb Vans Nike Adidas lépőt, bár ahogy mostanában nézem egyre többen hordanak dugnivaló cipőket :D

Persze néha volt olyan is, hogy a koliban otthagyott cipőkkel játszottam, de ez rizikósabb volt, mivel én nem voltam kolis csak néha ott lógtam a többiekkel. De olyankor volt lehetőség más srácok cipőjét is megismerni, legalább egy gyors beleszaglás szintjén ;)

febr. 5. 06:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!