Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozhatok ugy tovább ha homoszexuális vagyok? (Középiskolai testnevelő tanár vagyok)
Kedves elsö nem értem miért kellene ilyen szakmákban elhelyezkednem ? Ezek mind sztereotipiák.
#2 köszönöm a választ. És bár jol néznek ki de tartoztatom magam hisz ök mégis csak fiatalabbak és nem akarok hiu lenni de én jobban nézek ki
Csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy ez neked ilyen problémát jelent, akkor miért ezt a pályát választottad?
Lesz neked még elég problémád az előítéletek és az intolerancia miatt, ráadásul magadban sem vagy biztos... Szóval ha nem is fodrász, vagy balettáncos, de nem lehetett volna olyan pályát választanod, ahol senkit nem érdekel a szexualitásod?
3-as voltam
#3as Én is csak nem rég jöttem rá amikor még továbbtanultam középiskolába majd egyetemre keültem 6 évvel ezelött méc nem gondoltam hoy meleg leszek. Nekem is csak nem rég esett le hogy talán mégis csak a fiukat szeretem. És miért lennék vizonytalan magamban?
#7 köszönöm
Nehéz kérdés.... nekem is tanári végzettségem van, de teljesen más területen dolgozom, s pont a melegségem tart vissza. Az ugye már csak egy "nyílt élet" a tanárság, s félek, hogy a kollégáim, szülök stb kérdezgetnék, hogy miért nincs feleségem, gyerekeim.
De amúgy biztos hogy nem kamu a kérdés? Egy középiskolai tanárnak illik helyesen írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!