Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozhatok ugy tovább ha homoszexuális vagyok? (Középiskolai testnevelő tanár vagyok)
Bárcsak nekem lenne olyan tesi tanárom mint te! Mindig is arról álmodtam... Haha.
Amúgy szerintem ahhoz senkinek semmi köze, hogy te a négy fal között nővel vagy férfival bújsz-e ágyba! Sokkal fontosabb, hogy jó tanár vagy-e. És szerintem ez nagy marhaság, hogy csak azért mert meleg valaki attól még nem foglalkozhat ezzel meg azzal. A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz. Főleg ha a kérdező esetében pl. egy nagyon jó tanárról van szó! Fel kéne nőni emberek!!!!
Nemáááár,nekem pont egy ilyen TESITANÁR kéne,mivel a mostaninál nem tudok bepróbálkozni!
Ááááá,olyan nem fair az élet! :""(
ha nem mozdulsz rá a fiatal tanitványaidra, miért ne?
de tényleg biztos csábitó, hogy bemehetsz az öltözőbe fiatal srácokat nézni meztelenül meg alsóban
A szakmai munkámra nem nyomhatja rá a pecsétjét a magánéletem.
Ezt tartsd szem előtt. A többivel ne törődj. Nem kell tudni a tanítványaidnak, a szülőknek a magánéletedről. Ha velük meg tudod tartoztatni magad, akkor nincs semmi gond.
Meleg vagyok és diákokat (fiúkat is) tanítottam lovagolni, akiktől csak pár év választ el. Nem volt semmi gáz. Nem vagyok hülye, látom hogy melyikük helyes, de ez nem jelenti azt hogy ösztönlényként rájuk mozdulok. Szánalmas ha valaki nem tud türtőzteni magán, mi különböztet akkor meg minket az állatoktól?
Mellesleg az, hogy meleg vagy, nem mentség semmire, semmivel sem nehezebb neked mint a hetero férfi tesitanároknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!