Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diploma nélkül lehet valakiből...

Diploma nélkül lehet valakiből testnevelő tanár?

Figyelt kérdés

Mivel nem sikerült elegendő pontot szerezzek, hogy testnevelő tanár szakra felvegyenek, ezért elkezdtem mást tanulni de ez csak két éves képzés. Nagyjából 12 éves koromban rajzolodott ki, hogy ez az amit a legjobban élvezek és jó vagyok a sportokban. Költözés miatt két általános iskolát is megjártam mindkettőben én voltam mindig a legjobb testnevelés órán+ gimnáziumban is. Ebben a körben van sikerem és sokszor segítettem fejlődni másoknak is és jó eredmények születtek. Ezek miatt úgy érzem, hogy ez az a munkakör amiben jól érzem magam, viszont különböző körülmények miatt már nincs 5 évem elvégezni egy főiskolát vagy egyetemet.

A lényeg... Alkalmaznak e valaki esetleg OKJ-s végzettséggel(hivatalosan) Általános iskolába vagy Gimnáziumba?

2015. jún. 3. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem. Legfeljebb délután tarthatnál egy-egy foglalkozást, de ez tényleg csak kivételes esetben. A tanári szakma többről szól, mint hogy jó vagy adott tárgyból.
2015. jún. 3. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem

Tanár egyetemmel lehet valaki:)

Nekem az összes tesi tanárom egyetemet végzett.

Van aki Budapestin majdhogynem ,,rekordot tart'' kötélmászás 2.7 alatt csinálta meg anno ülésből az 5 métert.

2015. jún. 3. 16:57
 3/12 anonim válasza:
Nem.
2015. jún. 3. 16:57
 4/12 anonim válasza:
Főiskola minimum szükséges, Testnevelő szak elvégzése.
2015. jún. 3. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Végül is érhető, hogy valaki nem hajlandó erőfeszítéseket tenni az álmaiért és inkább lehúzza a hátralévő életét valahogy, hiszen úgyis van mit eltékozolnia, hiszen van másik. Vicc.

Én 8. éve járok egyetemre munka mellett.

2015. jún. 3. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:

8 év egyetem?

Az hogy?:)

Egyetem bsc+msc 5,5 év

2015. jún. 3. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy egy szakot végez 8 év alatt, ki mondta, hogy egszerre végezi az tanulmánait, passzív félévek nélkül, ki mondta, hogy nem húzta szét a tárgyait és fizet félévente, úgy , hogy mellette tudjon dolgozni és eltartani magát, mikozben halad a sulival is? #6 te is ahelyett, hogy okoskodnál, tréningelhetnéd magad, hogy ne legyél ilyen korlátolt gondolkodású...
2015. jún. 3. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Aki testnevelo tanar vagy edzo akar lenni annak az egyetemi kepzese eleg eros fizikai igenybevetelt kivan meg. En viszont nem akarok meg 5 evet a szuleim nyakaban logni meg ugye utana meg legalabb 5ev lenne mire megtakaritanek annyit hogy onallosodjak nem olyan konnyu ez mint hiszed. Levelezon meg nem inditanak kepzest itt budapesten...

Jott egy valasz hogy fontos a fosuli vagy egyetem hogy valaki jo tanar legyen. Na most az en osztalyom rengeteg merkozest es tornat jatszott olyan sracok ellen akiket egy OKJ-s vegzettsegu "tanar" tanitott pedig nagyon jo es kemeny volt a mi tanarunk is.. Ezert is voltam kivancsi, hogy muszaj-e a diploma szerintem ez pont az a munka amihez nincs teljes mertekben szukseg ra.

2015. jún. 3. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Rendben. Én meg diplomás tanárként mondom, hogy a tanárképzés komolyabb annál, hogy egy OKJ-val le lehessen tudni. Biztosan vannak, akik annyoval is jól tanítanak, de ez az egy példa még nem feltétlenül ezt bizonyítja.
2015. jún. 4. 05:51
 10/12 aikiboxer ***** válasza:
Teljesen egyszerű a dolog, elkezdesz járni az OKJ-s képzésre, közben meg készülsz a felvételire. Jövőre felvesznek, és addig lesz egy OKJ-s végzettséged is. Jó konbináció.
2015. jún. 4. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!