Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Diploma nélkül lehet valakiből...

Diploma nélkül lehet valakiből testnevelő tanár?

Figyelt kérdés

Mivel nem sikerült elegendő pontot szerezzek, hogy testnevelő tanár szakra felvegyenek, ezért elkezdtem mást tanulni de ez csak két éves képzés. Nagyjából 12 éves koromban rajzolodott ki, hogy ez az amit a legjobban élvezek és jó vagyok a sportokban. Költözés miatt két általános iskolát is megjártam mindkettőben én voltam mindig a legjobb testnevelés órán+ gimnáziumban is. Ebben a körben van sikerem és sokszor segítettem fejlődni másoknak is és jó eredmények születtek. Ezek miatt úgy érzem, hogy ez az a munkakör amiben jól érzem magam, viszont különböző körülmények miatt már nincs 5 évem elvégezni egy főiskolát vagy egyetemet.

A lényeg... Alkalmaznak e valaki esetleg OKJ-s végzettséggel(hivatalosan) Általános iskolába vagy Gimnáziumba?

2015. jún. 3. 16:51
1 2
 11/12 aikiboxer ***** válasza:
-- kombináció --
2015. jún. 4. 09:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Most ezt csinálom :) Csak semmi köze nincs a testneveléshez a szaknak amin vagyok, ezért alig van ebben sikerélményem.

Valóban nem lehet ezt így eldönteni, hogy kell-e diploma vagy sem. Viszont vannak olyan sz*r testnevelő tanárok vagy más tanárok, akik még diplomával is totál nem valóak a pályára, én viszont a sok visszajelzésből (edzők és eddigi testnevelő tanáraimtól) érzem vagy tudom, hogy ebben jó vagyok. Egy évvel előbb felvételizek megvan a pontom de így nehezebb dolgom lesz ha mégis úgy döntök belemegyek az 5 év képzésbe..

Azért köszönöm a válaszokat a lényeget megtudtam persze ez nem azt jelenti, hogy csak az oktat az országban testnevelést akinek diplomája van.

2015. jún. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!