Ti mit utáltatok legjobban tesiórán?
futás :D
felülés
minden
most is utálom de sajnos még pár évig csinálni kell
a focit.
mondjuk én addig csináltam mást.
Az ugrálós feladat bármelyik formáját. Szekrényugrás, magasugrás, távolugrás, illetve a kötélmászást is utáltam mert tériszonyom van, és alapból bénácska voltam benne.
Ruházat terén meg a kötelező tornadresszt utáltam még de ezt csak általánosba kellett hordani, gimibe már nem.
Már tiniként is azt, hogy a tesi terepe lehetne annak, hogy az is mozogjon valamit, aki nem sportol egyesületnél és gyengus.
Ehhez képest, amíg kisebbek voltunk, sorban álltunk 45 percet, ami alatt 2-3-szor ránk került a sor a nem is túl biztonságos kötélmászásnál, szekrényugrásnál, magasugrásnál, amik pont azoknak nem mentek ráadásul, akiknek pont ezért mozgásra lett volna szükségük.
Lázadó kamaszként meg nem öltözött át az osztály 90%-a, a tesitanár (ráadásul ofő) meg nem tett semmit ez ellen.... és lényegében tesi se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!