Nektek ki (volt) a kedvenc szereplőtök a Breaking Badben (Walt és Jesse-n kívül), és kit utáltatok a legjobban, mint alakított karaktert? Miért?
Saul-t és Mike-t kedveltem rajtuk kívül a legjobban.
Meg mondjuk Hank karaktere is nagyon ott volt.
És nem igazán volt olyan akit ne kedveltem volna a sorozatból, talán néha Skyler, Marie.
Nekem egyértelműen Saul ,nagyon várom a BB spin off-ját vele.
Aki meg a legellenszenvesebb az Skyler.
Én nem utáltam senkit, szerintem annyira zseniális volt mindenki ebben a sorozatban. Pont ezért bírtam is mindenkit. Na jó leginkább Sault, Hanket, és Mike-ot, Walton és Jessen kívűl persze.
Az ikerpár elég félelmetes volt, de utálni nem utáltam őket.
5. ÉVAD SPOILER !!!!!
Hank volt az abszolút kedvencem (nálam megelőzte Walt- ot és Jesse-t is). Amit pedig Dean Norris az 5. évad második felének néhány részében alakított (onnét kezdve, hogy rájön, ki a hunyó, addig, amíg meg nem ölik), az valami hatalmas volt szerintem. Abban a talán 3 (?) részben ő volt messze a legjobb!
Ja, és senkit nem utáltam, fantasztikus sorozat volt.
Szerintem ezt a kérdést nem lehet így feltenni, mert a szereplők többsége erőteljes jellemfejlődésen ment keresztül a film során.
Walt pl. nekem eleinte egy szimpatikus figura volt, de a végére valahogy nagyon elszállt vele a ló, és egy arrogáns, nagyképű bunkó lett belőle.
Jesse viszont szerintem pozitív irányba fejlődött. A felelőtlen, nemtörődöm drogos csávóból, egészen normális, és többé-kevésbé értelmes ember lett. De a meggondolatlansága végig megmaradt, és ez is okozta a vesztét.
Skyler is többször változott a film során. Volt metszően okos, hidegvérű üzletasszony, és a történtek súlya alatt összeomlott idegroncs is. Az utóbbi szerepet nehéz úgy eljátszani, hogy közben szimpatikus maradjon a nézőnek.
Mint ahogy Hank is utálatos volt, amíg az ásványaival volt elfoglalva, meg azzal, hogy minél undokabb legyen a feleségével. De összességében nagyszerű karakter volt.
Marie viszont végig csak egy hülye p.csa volt. Ő volt az, akire mondhatjuk, hogy nem szerettem.
Senki nem említette viszont Gus-t. Szerintem óriási volt. Hideg, kimért, megfontolt, racionális. Ha a fő kérdésre kell válaszolni, akkor én őt szerettem legjobban a két főszereplőn kívül.
Mike-ról lényegében ugyanezeket a tulajdonságokat lehet elmondani.
Az ifjabb Walter "Flynn" viszont valahogy felesleges szereplőnek tűnt nekem. Azon kívül, hogy siránkozott, hogy nem érti, mi folyik körülötte, lényegében nem csinált semmit az egész film alatt. Talán ő testesítette meg Walt vesztenivalóját, na meg persze a kis Holly. És persze ők adták a motivációt is, hogy kezdjen valamit az életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!