Testnevelő tanárok kapnak "munkaruhát"?
Figyelt kérdés
Középiskolában dolgozó testnevelő tanároknak jár sportfelszerelés, mint munkaruha?
Előre is köszönöm!
2015. ápr. 24. 21:36
1/8 anonim válasza:
Matektanarnak jar muunkaruha??...
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. ápr. 24. 22:37
4/8 anonim válasza:
Mi ez a hülye kérdés? Milyen munkaruha kell egy testnevelő tanárnak? Edzőcipő, meg egy melegítőnadrág, meg egy póló? A rajztanárok több mint 10 éve még papírt sem kaptak, nem hogy munkaruhát...
5/8 A kérdező kommentje:
Igen többek között edzőcipőre meg melegítőre gondoltam. De valóban hülye kérdés volt, elnézést!
2015. ápr. 26. 21:49
6/8 A kérdező kommentje:
Csupán innen indult az ötlet:
(A linkre kattintva egyből elindul a letöltés.)
A 6. oldal vége felé ugyanis azt írja, hogy az SZTE testnevelő tanárai kapnak "munkaruhát", én csak kíváncsi voltam, hogy középiskolában is van-e valami hasonló juttatás/kedvezmény.
2015. ápr. 26. 21:52
7/8 anonim válasza:
munkaruhát csak szakoktatók kapnak, de ők se minden suliban
8/8 anonim válasza:
Az én iskolámban rendszeresen kaptak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!