Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek felvennének...

Szerintetek felvennének testnevelő tanárnak így?

Figyelt kérdés

Most van fakt választás és a tesi-angol szakos tanáron gondolkozok, hogy az szeretnék lenni. Az angollal semmi gond, szín ötös vagyok, viszont nem sportolok sehol. A sulis focicsapatban játszok, de az meg nem hivatalos. Tesiből is full ötös vagyok, megy kb. minden, jó az állóképességem, szoktam futni, meg kondizni is tervezem hogy járok majd legkésőbb nyártól (de ez nem fix).

Igazából röviden a kérdésem az, hogy érdemes lenne felvenni a tesi faktot? Felvennének az egyetemre úgy, hogy nem sportolok külön?

L

2015. márc. 30. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze,úgyis azt nézik,hogy az érettségi követelményeket (magas/távolugrás,hosszú/rövidtávfutás,kötélmászás,kislabdahajítás stb ) hogy teljesíted.

De tényleg azért fuss meg kondizz mellette rendszeresen

2015. márc. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!