Felvennének így pl. a Berzsenyi Dániel vagy a Szent László gimnáziumba vagy meg se próbáljam?
Már megírtam a felvételit, bár még nem tudom hány pontos lett. Én 65 körül számoltam.(de legyen 60 mert a fogalmazásra 10 pontot adtam:D)A 7.év végi bizonyítványom tele van hármasokkal.A 8. félév viszont szinte csak ötösökből áll. Ilyen hozott jegyekkel és egy ilyen felvételivel felvennének pl. a Berzsenyi-be vagy meg se próbáljam? Vagy itt van még a Szent László....meg még van egy pár amit beírok, ezek közül valamelyikbe csak felvesznek
Fasori Evangélikus gimnázium
Könyves Kálmán gimnázium
Szerb Antal gimnázium
Szabó Lőrinc gimnázium
Megpróbálni megpróbálhatod mindegyiket, csak nem biztos, hogy be fognak hívni :(
Berzsenyibe kicsit több kéne, de az a hír járja, nagyon sok gyereket hívnak be szóbelire, lehet, hogy épp becsusszansz.
Hááát, a László... Oda azért 70 pont felett kellett volna :(
A Fasori lehetséges, bár az is kicsit erős, de nem tudom, csak hírből hallottam, így a pontszámokról nem igazán.
A Könyves is kicsit húzós, bár az is valószínű.
Szerb Antal ugyanaz, mint az utóbbi kettő.
Szabó Lőrinc szerintem tuti.
A Lászlóban mondjuk attól is függ, hogy melyik szakra jelentkezel.
Semmit nem vesztesz, ha ezeket a sulikat mind megjelölöd, valamelyikbe biztosan bekerülsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!