Berzsenyisek és Szt. Lacisok! Van esélyem bekerülni, legalábbis behívnak szóbelizni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Magamhoz képest rendesen elrontottam a központit,olyan 77-82 pont körül lesz szerintem, és kitűnő bizit viszek,leszámítva h most félévkor négyest kaptam matekból.Szerintetek behívnak szóbelizni,és ha az jó sikerül,bekerülhetek?Mindkét helyen a biosz-kémia szakot jelölöm meg.2014. jan. 19. 08:35
1/10 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy behívnak téged, mert én is ugyan ebben a cipőben járok. Én is elrontottam a matekot, és nagyon drukkolok, hogy a 80 pontom meglegyen. Amúgy fizika szakot jelöltem meg a Berzsenyiben. A tájékoztatón azt mondták, hogy akinek csak egy kis halvány esélye van a bejutásra azt mind behívják szóbelizni.
2/10 A kérdező kommentje:
Remélem *.*
2014. jan. 19. 18:42
3/10 anonim válasza:
Ha jó lesz a szóbelid,akkor simán bent vagy.:) Mindenképp be fognak hívni,ezt garantálhatom,csak ne szúrd el.;)
4/10 anonim válasza:
Szent Lászlós vagyok, itt van esélyed.
5/10 anonim válasza:
Tuti, hogy behívnak, ez elég magas pontszám!!!:D
7/10 anonim válasza:
Szia, felvettek a Berzsenyibe? Hányadik helyen voltál a listán? (Fontos, oda szeretnék menni, és nem tudom, hogy van-e esélyem.)
8/10 anonim válasza:
Engem is erdekelne, mert en is oda jelentkezek!
Amugy elozo, hany pontod van?
9/10 anonim válasza:
73-at írtam, és 49 hozott pontom van az 50-ből. :/ Nem a legjobb, de reménykedem. Neked?
10/10 anonim válasza:
75 es 50-et hozok!
A matek 10-esnel nem adtak meg az osszeset!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!