Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti meg tudtátok élni a lábfétist gimnáziumban/középiskolában?
Figyelt kérdés
Hogyan sikerült, és mit hogyan csináltatok?febr. 2. 05:51
31/34 anonim 

válasza:

Judo edzésen, bírtam, amikor a lábfejem, talpam másik srácéval érintkezett. Jópárszor előfordult, amikor poénból leszagoltattuk egymást egy-egy földharc elem közepette.
32/34 anonim 

válasza:

Bent a suliban nem igazán. Viszont a koliban egyik szobatársammal több kalandom is volt, mivel egy fél évig csak ketten voltunk a szobában. Gondolhatjátok milyen az amikor két 15 éves kanos kamasz egy pár négyzetméteren él együtt ahol nincs privát szféra és egymással kezdik kiélni szexuális vágyaikat. Na hát ezek voltunk mi. Így aztán összehoztam jó pár footjob-ot is meg hát sok minden mást is.
33/34 Bolhás Böhöm 

válasza:

Ez izgalmasan hangzik, szerintem vagyunk jó páran itt, akik kíváncsiak lennénk a részletekre :)
34/34 anonim válasza:
Annyira érdekes olvasni azokat akii nem fogadják el az ebben a témában érdekelteket, de mégis írnak. Minek? Nem látjátok hogy ez nem a ti témátok? Át lehet menni egy másikba! Ez mindenki olyannak aki azt hiszi hogy másik lealázása menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!