Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség köztetek és a párotok, alkalmi partneretek stb között?
Kort is írjatok legyetek szívesek!
nekem 9 év egy alkalmival
18/f
Alkalmi partnerrel (én akkor 18voltam a csávó 33) jó volt egyszeri kalandnak.
Most 20vagyok a párom 21 életem párja :) nagyon boldogok vagyunk.
kb 20 év, én talán még 38, a srác 18 és ő volt az aktív:-D kétszer voltunk, cuki és aranyos cigány srác volt, kár, hogy nem volt energiám többször elhívni, illetve nem akartam, hogy túl komolyan vegyen. Remélem megtalálta a hozzáillő párt azóta.
20-25 közöttiekkel gyakran volt alkalmi együttlétem, egyeseknek bejövök, amúgy úgy 30-35-nek szoktak nézni, de a saját korosztályom sajnos kevésbé jön be:-/
"Sajnos ez az a terület,ahol szinte majdnem mindenki a fiatalt keresi és a nagyot,szinte senki nem keresi az értelmeset,a tanultat és azt akinek kicsi van,netán még idősebb is"
#14 voltam:
Nem teljesen igaz, bár tény, nekem is a fiatalabbak jönnek be, egy 60évessel nem szeretnék. De egy nálam 3 évvel idősebbel fél-kapcsolatig már jutottunk, de valahogy mégsem. Másrészt sok fiatal, bár nem a többség, az idősebbeket szereti.
Szerintem majdnem mindenkinek, nekem biztosan számít a személyiség, a kultúrális háttér is. Sajnos ha ezt is beleveszem a képletbe, számomra szinte esélytelennek tűnik partnert találni, ezért marad meg alkalminál a legtöbb "dolog". Szokásos felállás, hogy az ember talál valaki passzolót, aki emberileg végre passzol, szexuálisan meg majdnem bejön - és 2 tali után kell úgy döntenie, hogy sajnos mégsem tud vele szexuális életet elképzelni. Most éppen mindkét oldalon tapasztalom meg ezt a fölállást:-/
A fenti cigány kissrác engem pl. megejtett a személyiségével (nem lehetek elfogult, mert bejött:), de a kultúrális háttér nagyon különbözött, ezt nem bírtam bevállalni, és azt az ő irányából is volt barátság, felvetette, hogy legyen "komoly" (persze 18évesen ez kicsit mást jelent). De a személyiség komoly faktor!
Nem hittem, hogy ilyen nagy korkülönbséggel is léteznek meleg párok a valóságban! De szerintem nagyszerű :)
Erről eszembe jutott egy film, csak itt 60 éves az ember a fiú 20 körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!