Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Mennyi volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség köztetek és a párotok, alkalmi partneretek stb között?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok legyetek szívesek!

nekem 9 év egy alkalmival

18/f

2015. máj. 31. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
16/17 évesen (nem emlékszem) egy állítólag 32 évessel alkalmi. Gyakorlatilag a csávó tuti volt vagy 40...tudom hülye voltam nem kell basztatni :D
2015. jún. 2. 18:09
 12/20 potyike ***** válasza:
100%
középiskolás koromtól 50-esek irányítgattak az iskolák,majd a munkahelyek felé,valamennyien komoly értelmiségiek voltak és hálával gondolok rájuk.Már nem élnek.
2015. jún. 28. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi partnerrel (én akkor 18voltam a csávó 33) jó volt egyszeri kalandnak.

Most 20vagyok a párom 21 életem párja :) nagyon boldogok vagyunk.

2015. aug. 23. 12:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

kb 20 év, én talán még 38, a srác 18 és ő volt az aktív:-D kétszer voltunk, cuki és aranyos cigány srác volt, kár, hogy nem volt energiám többször elhívni, illetve nem akartam, hogy túl komolyan vegyen. Remélem megtalálta a hozzáillő párt azóta.

20-25 közöttiekkel gyakran volt alkalmi együttlétem, egyeseknek bejövök, amúgy úgy 30-35-nek szoktak nézni, de a saját korosztályom sajnos kevésbé jön be:-/

2015. okt. 14. 02:13
 15/20 potyike ***** válasza:
100%
Sajnos ez az a terület,ahol szinte majdnem mindenki a fiatalt keresi és a nagyot,szinte senki nem keresi az értelmeset,a tanultat és azt akinek kicsi van,netán még idősebb is.
2015. okt. 16. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos ez az a terület,ahol szinte majdnem mindenki a fiatalt keresi és a nagyot,szinte senki nem keresi az értelmeset,a tanultat és azt akinek kicsi van,netán még idősebb is"

#14 voltam:

Nem teljesen igaz, bár tény, nekem is a fiatalabbak jönnek be, egy 60évessel nem szeretnék. De egy nálam 3 évvel idősebbel fél-kapcsolatig már jutottunk, de valahogy mégsem. Másrészt sok fiatal, bár nem a többség, az idősebbeket szereti.

Szerintem majdnem mindenkinek, nekem biztosan számít a személyiség, a kultúrális háttér is. Sajnos ha ezt is beleveszem a képletbe, számomra szinte esélytelennek tűnik partnert találni, ezért marad meg alkalminál a legtöbb "dolog". Szokásos felállás, hogy az ember talál valaki passzolót, aki emberileg végre passzol, szexuálisan meg majdnem bejön - és 2 tali után kell úgy döntenie, hogy sajnos mégsem tud vele szexuális életet elképzelni. Most éppen mindkét oldalon tapasztalom meg ezt a fölállást:-/

A fenti cigány kissrác engem pl. megejtett a személyiségével (nem lehetek elfogult, mert bejött:), de a kultúrális háttér nagyon különbözött, ezt nem bírtam bevállalni, és azt az ő irányából is volt barátság, felvetette, hogy legyen "komoly" (persze 18évesen ez kicsit mást jelent). De a személyiség komoly faktor!

2015. okt. 16. 16:20
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
19 vok és van egy 62 éves barátom nagyon jó vele
2016. jan. 28. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hittem, hogy ilyen nagy korkülönbséggel is léteznek meleg párok a valóságban! De szerintem nagyszerű :)

Erről eszembe jutott egy film, csak itt 60 éves az ember a fiú 20 körül lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=HCdUubr70i8

2016. jan. 28. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
44 ev,en 17 vagyok
2018. márc. 15. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedvelem az ifjúságot. Imádom ha látom a boldogságot a szeme tükrében. Szerintem nem a kor számít. Legyen az idősebb vagy fiatal. Az egymáshoz való viszony, akár emberi, vagy testi, kapcsolatban megtaláljátok a kölcsönös szimpátát, zsír mindegy ki mennyi idős.
2020. aug. 14. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!