Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitas lehet rendellenesseg?
Sziasztok!
Nem igazan tudtam rendesen megfogalmazni a kerdest, bocsi:D
Elhiszem hogy vannak olyan melegek akik nem a tarsadalom hatasara, szar gyermekkor vagy lazadasvagybol kifolyolag vonzodnak a sajat nemukhoz, hanem valamilyen okbol ok igy szulettek. De ez akkor sem lehet termeszetes (sok meleg mondja h termeszetes) mert ha mindenki a sajat nemehez vonzodna, kihalna az emberiseg. Tudom h rajta volt a betegsegek listajan, aztan levettek (es h azert vettek-e le mert valoban nem betegseg vagy azert mert a melegek annyira tuntettek ne itt vitassuk meg) En arra gondoltam h ez valamifele rendellenesseg lehet, mint pl hogy valaki ugy szuletik hogy 6 labujja van vagy tudom is en. Nem vagyok egy tudos sem orvos, de azert remelem ertitek mirol beszelek..
-VISZONT! Azt mar nem ertem hogy ha egy ferfi a ferfiakhoz vonzodik, akkor miert van az hogy a melegek melleket csinaltatnak maguknak,parokat hordanak- szoval atalakitjak magukat "nove" mert hogy szerintuk rossz testbe szulettek. Es ezeknek a melegeknek is meleg parjuk van, szoval ez hogy lehet hogy egy no kinezetu, vagy noiesen viselkedo ferfihoz vonzodhat a meleg illeto, de egy nohoz nem? Vagy egy ferfiasabb stilusu nobe? Ebbol nekem az jon le hogy akkor most az szamit ami a labuk kozott van? Vagy a ferfiak valami mas energiakat sugaroznak es ez az amihez vonzodnak? :DDDDDD otletem sincs.
-Amit meg vegkepp nek ertek hogy ez a Concita Wurst aki megnyerte az eurovizios dalfesztivalt, siman ugy nezne ki mint egy no, de megis szakallat visel. Miert?! Elvileg azert operaltatta magat ferfibol nove mert a ferfi testeben nem erezte jol magat, akkor minek a szakall? En sem novesztek szakallt (ha tudnek se) mert no vagyok es ugy is szeretnek kinezni.
Nem utalom a melegeket, engem tenyleg teljesen hidegen hagy hogy ki kicsodat vagy micsodat dongol a 4 fal kozott(!!!!) De akik az utcan csokoloznak stb az mar mas teszta, velemenyem szerint kulonbozu nemueknek se kene a villamoson,buszon vagy a legundoritobb: ETTEREMBEN nekiallni nyalakodni, mert k'rvara senki nem kivancsi ra, es ha nem nezek oda, a cuppogast es nyammogast akkor is hallom, es nem hinnem hogy egyebkent is nekem kene ehhez alkalmazkodnom. Van egy hatar
Már leírták páran.
Hány éves vagy ? 10?
Hogy lehet egy csoportba sorolni a homoszexualitást a transzneműekkel ?? WTF?
Biosz tanárom szerint természetes mert különben nem jött volna csak úgy kitalálásból, ill. hasznos is valamilyen módon mivel ha nem lenne az akkor az evulucio kinyomta volna magából, de még most is meg van.
Több kísérlet bizonyítja hogy az emberi fajba mindig váltózó a szexuális kisebbség, de százalékosan nem változik, minél nagyobb egy társaság annál több a homo is de csak arányosan: pl.: 100 főből van 10 homo mondjuk, akkor 200-ba 20 van és nem 60 fő
A pszichológiai és pszichiátriai betegségek könyvéből kikerült okkal, és átkerült a szexuális orientációk alcsoportjai közé.
huu te aztán elvagy tévedve rendesen.
na amit én tudok,és szerintem:a melegség az a társadalom hatásaira kerül felszinre.azaz ha egy meleg nem kerül kontaktusba melegekkel akkor egy boldogtalam heteró lesz,mert nem tudja,hogy lehet a saját nemével is.a Vagy:természetnek egy önszabályozása a túlszaporodás elkerülése miatt.
a transzik kicsit nehezebb kérdés de:ha valaki rossztestbe születik és nővé operáltatja magát akkor nyilván egy pasit akar maga mellé,mert így élhet átlagos életet,ha pasi maradna kkor meleg lenne.
és nem meleg a párjuk,akad ilyen is de nem jellemző.
ha mégis akkor ő olyan meleg akia (nőimitátorokra) meleg transzikra bukik.kinek mi tetszik.és igen számit ai lábuk között van.
Wurst azért szakálas mert tetszik neki a szakál.van hasonló ilyen PL.:Buck Angel a puncis férfi,ő imádja szuper férfi testét,de utálta a fütyijét.
Szoval a transzik ferfi testbe szuletnek, nokent? Ilyen letezik? Ez a melegseg a tulnepesedes ellen elmelet eleg ertelmesen hangzik, de akkor arra mi a magyarazat hogy egy no ferfi testbe szuletik?
Nem vagyok 10 eves, csak nem foglalkoztatott ez a dolog es nem nezelodtem utana hogy micsoda, de mostmar annyi leszbikus meg biszex csaj van az iskolaban ahova jarok hogy mar muszaj volt megtanulnom az "alapokat" :D kb minden harmadik lany biszexnek vagy leszbinek vallja magat, pedig nem is egy legalja suliba jarok, de ugynezki most ez a divat
Egyaránt transzszexuálisok azok, akik nőként születnek férfi testbe és akik férfiként születnek női testbe. Ha lenne egy kis logikád, erre rájöhettél volna.
Nem lett divat a homoszexualitás, egyszerűen csak egyre elfogadóbb a társadalom, és egyre többen merik felvállalni másságukat, ezért tűnik úgy, hogy egyre több a homoszexuális.
És ha ennyire szeretnél tájékozott lenni ebben a témában, akkor miért nem kérdezed meg az iskola társaidat? Biztos értékelni fogják, hogy szeretnéd megtudni, megérteni, milyen a világuk.
Tapasztalatból mondom. Nincs annál felemelőbb érzés, amikor valaki arra kíváncsi, hogy ezt hogy élem át, azt hogy élem át, stb.
16/f m
Sokféle dolog létezik a földön, nem hinném, hogy ez lenne a legdurvább.
Mondok még jobbat: még az állatok között is létezik a homoszexualitás. Persze a vadonban ők nem tudnak szaporodni, de pl állatkertben volt olyan eset, hogy homoszexuális pingvineknek adtak egy elhagyott tojást is kieltették.
Azért nem kérdezgetem a sulibol az erintett lanyokat, mert olyan a viselkedesuk hogy egyszeruen nem szeretnek szoba allni veluk. Oke h leszbikusok vagy biszexek, de leulnek a padra es az azonos nemu parjukat ugy nyaljak faljak mintha egyedul lennenek a 4fal kozott. Felkapjak egymast a nyakukba es uvoltoznek meg karomkodnak orditva. Szoval mind nagyon kreten modon es undoritoan viselkednek, nem hinnem hogy normalisan tudnanak valaszolni.
Egyszer mar amugy probalkoztam erdeklodni a dolog utan es a csaj elkezdett gatlastalanul meregetni a szemevel es azt mondta hogy adjak neki egy fel orat es en is leszbikus leszek. Na annyi eleg is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!