Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, leszbikusok! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, leszbikusok! Ti milyen családban nőttetek fel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy együtt éltek-e a szüleid, vagy csak egy szülő nevelt, sok volt-e a veszekedés, vagy nyugodt körülmények között neveltek stb.

Megfigyeltem, hogy a leszbi lányok többsége, akikkel interneten beszélgettem azt mondta, hogy csonka családban nőtt fel, vagy legalábbis voltak problémák a családjában.

Szerintetek van összefüggés a családi háttér és a homoszexualitás között?

2013. máj. 21. 16:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én leszbikus vagyok, és a szüleim 23 éve házasok.. és nem nagyon veszekednek. Szóval nálam biztosan nem játszik közre ez a dolog :)
2013. máj. 26. 18:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos prűd környezetben nőttem fel, bár szeretettel teli légkörben.

Soha hangos szó el nem hangzott, de ha a nemiség szóba került néma csend lett a válasz :(

2013. jún. 13. 17:18
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Apámmal egy szót nem váltok évek óta, anyukámmal jól megvagyok, bár komoly dolgokról nehezen beszélünk azért egymással. Húgommal úgy szint nem beszélek, még egy régebbi összeveszés miatt, de azóta elfajult már a dolog és igazából nem is hiányzik, mert nagyon az a divatmajom típus, akivel egy közös témánk nincs.

Egyébként kisebb koromban apámmal is jól elvoltam, bár már akkor is olyan paraszt volt, mint most, csak akkor kisgyerek fejjel ezt nem fogtam fel.

18/L(eszbikus)

2013. jún. 13. 19:51
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyummal élek rengeteg a veszekedés...

15/f biszex

2013. jún. 14. 08:43
 25/29 anonim ***** válasza:
85%

Átlagos. Két szülő, két gyerek. Nem sok veszekedés. Teljesen heteroszexuális, soha itthon nem halottan róla, hogy létezik a homoszexualitás vagy hogy ez pontosan mit is jelent. Nem mint ha ez számítana...

Mindig is a nőkhöz 'vonzódtam' (Nem mondhatnám, hogy két évesen ez szexuális lett volna...még 11 évesen sem.)

Nagy szülökhöz is közel vagyok, unokatestvéreimmel is.

A homoszexuális gyerek is heteroszexuális környezetben nőnek fel, ez nem attól függ!

Különben szerintem anyukám huga is jobban járna ha végre már egy nőt választana, de sosem fog. :( Pedig sokkal boldogabb lenne.

És ami a legszomorúbb az az, hogy szerintem az alsós unoka tesóm is az... (nem azért szomorú, mert me

2013. jún. 27. 18:41
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos. Két szülő, két gyerek. Nem sok veszekedés. Teljesen heteroszexuális család, soha itthon nem halottan róla, hogy létezik a homoszexualitás vagy hogy ez pontosan mit is jelent. Nem mint ha ez számítana...

Mindig is a nőkhöz 'vonzódtam' (Nem mondhatnám, hogy két évesen ez szexuális lett volna...még 11 évesen sem.)

Nagy szülökhöz is közel vagyok, unokatestvéreimmel is.

A homoszexuális gyerek is heteroszexuális környezetben nőnek fel, ez nem attól függ!

Különben szerintem anyukám huga is jobban járna ha végre már egy nőt választana, de sosem fog. :( Pedig sokkal boldogabb lenne.

És ami a legszomorúbb az az, hogy szerintem az unokatesóm is az... nem azért szomorú, mert meleg, hanem mert min kell majd keresztül mennie, ha rájön hogy az...és hogy ez mennyire megnehezíti majd az amúgy is nehéz életét :(

2013. jún. 27. 18:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
átlagos család. meleg f
2013. jún. 27. 18:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton jól megvagyunk, boldognak mondható a házasságuk, bár apró veszekedések mindig vannak. Viszont anyummal sokkal jobb a kapcsolatom, mint apummal. Apummal valahogy semmiről nem tudok beszélni. Igaz, hogy a munkája miatt elég gyakran távol van, de ha minden nap együtt lennénk, sem tudnék vele mit kezdeni.

f/19

2013. jún. 30. 14:11
 29/29 anonim ***** válasza:

nem mai kérdés de azért leirom ha nem baj :)

nekem a szüleim nem élnek már

9 éves voltam amikor apukám, 11 amikor anyukám meghalt, utána rokonokhoz kerültem, és nem jöttek ki velük

20F/M/A

2016. jan. 3. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!