Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, leszbikusok! Ti milyen családban nőttetek fel?
Gondolok itt arra, hogy együtt éltek-e a szüleid, vagy csak egy szülő nevelt, sok volt-e a veszekedés, vagy nyugodt körülmények között neveltek stb.
Megfigyeltem, hogy a leszbi lányok többsége, akikkel interneten beszélgettem azt mondta, hogy csonka családban nőtt fel, vagy legalábbis voltak problémák a családjában.
Szerintetek van összefüggés a családi háttér és a homoszexualitás között?
Sztem annyi összefüggés van, hogy aki erősebben kötődik a szüleihez, jobban meg akar felelni az elvárásaiknak, az hajlamosabb elnyomni az ilyen irányú hajlamait. Ezekből lesznek aztán a heteró kapcsolatból, házasságból "kicsapongó" biszexek.
Nekem a szüleim együtt vannak, de sosem
(hamar küldtem el)
...sosem éreztették velem, hogy ne tudnának elfogadni melegként. Sztem amúgy már kiskoromban észrevehető volt rajtam, így volt idejük feldolgozni a helyzetet.
Nagyon hasonló az én észrevételem, egy korábbi válaszomból idézek:
,,Az esetek többségében az apa semleges(elzárkózott, elvált, külön/távol él) vagy kifejezetten negatív(agresszív, durva, részeges, kötekedő). Akinek van testvére, az leggyakrabban azonos nemű és nagyrészt városban nőttek fel, ritka a falusi. ''
Ahonnan ezt kimásoltam, volt bátorságom kutatásnak nevezni. Kb 20 leszbikus válaszai és eddig 2 év tanulmányozásból áll. Kapásból le lettem hurrogva hogy ez nem kutatás maximum szöszmötölés, úgyhogy most nem nevezem sehogy. Éppenezért nem is fejtem ki jobban, ha őszintén ír az ember úgyis le lesz pontozva. Csak tudatni akartam veled hogy van, akinek nagyon hasonlóak a megfigyelései.
Csonka családban élek, édesanyám lelépett már jó régen, ebből adódóan apámmal élek, meg a bátyámmal. Fiúkkal marha jól kijövök, apám is egy rendes értelmes felnőtt férfi, aki próbál mindent megadni amit tud, nem agresszív, nem iszákos stbstb.
Ettől függetlenül leszbikus vagyok :)
Szeretetteljes és keresztyén családba csöppentem bele. Szüleim már időtlen idők óta együtt vannak, szeretik egymást, és van két fivérem.
Viszont a 11-es hozzászólonak igaza van abban, hogy az erős kötődés a szülőkhöz elvárásokkal teli életet szül. Bár ehhez a környezetem is hozzájárul (ugyanis abban a környezetben, amiben élek, nem "szokás" másnak lenni)...
"Akkor miért nem fogadják el az emberek a homokosokat, leszbikusokat."
Itt egy jó pár kérdésnél bebizonyosodott, hogy mind a homofóbokat, rasszistákat, antiszemitákat nem hatják meg a tények. Csak a gyűlöletük hajtja őket, és apró elméjük. Ezért nem toleránsak. Amúgy nem homokos, hanem meleg, vagy homoszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!