Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Váci Madách Imre gimiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váci Madách Imre gimiben vannak meleg, bi vagy leszbikus diákok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 13. 01:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Ez miért érdekel téged?

Mindenhol vannak homoszexuálisok és leszbikusok is.

Ha ismerkedni szeretnél velük, akkor egy arra alkalmas oldalon tedd meg, ha pedig nem érdekelnek, mert heteró vagy,. akkor valóban ne foglalkozz velük. ;)

2013. máj. 5. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Na, fiam, nem hogy mennél szemetet szedni a Duna partra, minthogy ilyen hülyeségeket járatod a burádat. Minden gimiben vannak defektesek. Szerintem még a "seggemben is fejem van" diákok közt a Boronkayban is, hát akkor pont a Madáchban ne lenne? Töltsd valami hasznosabb dologgal az időt.
2013. máj. 16. 18:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan különleges ez a Madách gimi, hogy mindenki vágja, van onnan ismerőse? :D
2013. máj. 16. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem különleges, csak Vác egy KIS város. :D
2013. máj. 17. 11:56
 15/15 Aries Lau válasza:
Örülök, hogy megtaláltam ezt a kérdést, erre én is kíváncsi voltam :D Példának okáért itt vagyok én is ✌
2015. nov. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!