Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan meleg, aki heterofób?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan meleg, aki heterofób?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 18:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Mert kiközösítik, terrorizálják a divatbuzıkat.
2013. jan. 14. 17:08
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

mióta divat olyasmi, amiért kiközösítenek?

Kinek divat?

Előbb végezd el az elemi iskolát, mielőtt ugatsz!

2013. jan. 15. 11:08
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
A többi divatbuzı nem közösíti ki, amúgy meg élvezik, h szenvedhetnek meg panaszkodhatnak, h őket senki nem érti meg és nem fogadja el. Egyébként az elemi iskolát (amit mellesleg általánosnak hívnak régóta) már 13 éve elvégeztem, azóta diplomám van, de köszi a bizalmat :)
2013. jan. 15. 11:12
 34/42 anonim ***** válasza:
95%

Ez most komoly? Hogy lehetsz ennyire sötét?

Sok meleg fiatal az öngyilkosságba menekül a homofóbia miatt.

Fogalmad sincs, hogy a melegeknek mennyi mindent kell kiállniuk.

Kikérem magamnak, hogy a nyomorukon gúnyolódj!!

2013. jan. 15. 16:06
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Én még egy olyan esetről se hallottam, h vki azért lett volna öngyilkos, mert a buzısága miatt gúnyolták. Lehet h 1-2 esetben megtörtént, de az ilyen magára vessen, mert ahhoz eleve olyan gyenge típusnak kell lenni. Csak a heterofóbok terjesztik azt, h ez általános.
2013. jan. 15. 16:37
 36/42 anonim ***** válasza:
95%
Ha téged szekálnának éjjel-nappal, leköpnének, megrugdosnának, beszólogatnának folyamatosan, lehet te is gyenge típus lennél. Könnyű a létra tetejéről pofázni és értetlenkedni.
2013. jan. 15. 18:43
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
Átéltem már ugyanezt, még ha nem is a hajlamaim miatt. Mégis itt vagyok, és nincs semmi bajom.
2013. jan. 15. 18:47
 38/42 anonim ***** válasza:

55%-os te aztán nagyon büszke lehetsz magadra,ha a másokat zaklató emberekre vagy büszke.

Tudod ezért vannak pl iskolai lövöldözések,mert vannak akiket a végletekig megaláznak,csak az a baj,hogy ebben vétlenek is meghalnak,mert vannak akik válogatás nélkül ölik meg az embereket,mert már tök mindegy nekik.

Azok a felnőttek nem értelmesek,hanem korlátoltak,tájékozatlanok,ostobák.

Egy értelmes felnőtt tisztában van azzal,hogy ez mit jelent.Van aki szerint az az értelmes,aki mindentől elzárkózik és fél,semmit nem akar megismerni.

Ezek a felnőttek ne legyenek már elismerés tárgyai,mert szerintem szégyen,hogy valaki felnőtt létére eddig jut.

Az ember életének értelme a megismerés,tapasztalás.

2014. júl. 19. 12:58
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a heterókkal nincs baj,csak túlzottan reklámozzák,hogy heterók.

Meg,hogy más életforma nem létezik csak az,ha valaki 800 gyereket akar meg háztartást vezetni,ennyi az életcélja.

Meg Mónika showt nézni.

2014. júl. 19. 12:59
 40/42 anonim ***** válasza:
tudom hogy k.va régi írás de nem birtam ki van bizony biztosan előitélet miatt bocsi el írtam :D
2015. nov. 11. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!