Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki heterofób?
Léteznek homoszexuális emberek is. Ez van. Az, hogy egy nagyobb tömegbe van 1 homoszexuális ember, még nem jelenti azt, hogy tele van a tér melegekkel. Elég nagy csúsztatás azt mondani, hogy tele van melegekkel a média, csak mert a sok száz celebből 3 nyíltan vállalja, hogy meleg, vagy mert egy nagyobb TV sorozatba van egyetlen meleg karakter.
2012. dec. 28. 20:31
Friderikusz Sándor, Mester Tamás, Oláh Ibolya, Terry Black, Csonka András, Varnus Xavér, Kulka János, Szecsődi Karcsi, Alföldi Róbert - ez csak pár név, akik 1 perc alatt eszembe jutottak, de biztos van még 3x ennyi, csak nem vagyok otthon a celebek világában. Messze felülreprezentáltak a buzık a népességbeli arányukhoz képest (már ha utóbbihoz nem vesszük hozzá a rengeteg divatbuzıt, de lehet h még velük együtt is).
2012. dec. 29. 09:57
09:57
Ebből csak 2 vállalja nyíltan, hogy meleg (Oláh Ibolya, Szecsődi Karcsi). Amúgy több száz közszereplő van Magyarországon, így ez a néhány, amit felsoroltál nagyon kevés. Ebből is látszik, hogy a melegek alulreprezentáltak.
2012. dec. 29. 12:23
A lakosság minimum 6%-a meleg, de van az 10% is, csak a nagy részük titkolni kényszerül.
2012. dec. 29. 12:28
Olyan nincs, hogy divatb.uzi. Divatból senki se hajlandó kitenni magát ennek a sok gyűlöletnek.
2012. dec. 29. 12:31
Attól, h a többiek nem vállalják, még köztudott róluk is. A melegek aránya a társadalomban 100%, mivel a 36,5 fokos testhőmérséklet elég melegnek mondható. Buzık viszont kizárt, h 10%-nyian lennének, én pl. egyet sem ismerek személyesen. Divatbuzık pedig rengetegen vannak, főleg a tinik körében, mert köztük ez menőnek számít. És milyen gyűlöletről beszélsz? Vagy akinek nem tetszik a buzık vonaglása a homárparádén, az már egyből gyűlöl minden buzıt szted?
2012. dec. 29. 12:40
Amúgy önkéntelenül is választ adtál a kérdésre, mert te bizony jó nagy heterofób vagy :)
2012. dec. 29. 12:43
12:40
Te is ismersz melegeket személyesen, csak nem tudod róluk, hogy azok. Bőven meg van a 10%. Én nem azokról írtam, akik elítélik a melegfelvonulást, ne ferdíts. A legtöbb homoszexuális ember nem megy felvonulásra, mégis sokan megtámadják, megalázzák őket. Sokszor homofób szülők teszik tönkre a saját gyereküket.
2012. dec. 30. 13:55
12:43
Mégis mitől lennék heterofób? Támadtam egy szóval is a heterókat?
2012. dec. 30. 13:56
Azért vagy heterofób, mert mindenütt azt véled látni, h elnyomnak, kirekesztenek, gyűlölnek benneteket, pedig épphogy támogatják a buzulást mindenfelől. Még nekem sincs veletek bajom, amíg a négy fal között élitek ki a hajlamaitokat.
2012. dec. 30. 14:32
Kapcsolódó kérdések: