Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki heterofób?
brian kinney :D jk. am sztem nagyon kevés.
2012. dec. 25. 19:01
Látom nemcsak én gondolom így. Ha azt várják, h mi heterók elfogadjuk őket, akkor ők miért nem fogadnak el minket?
2012. dec. 25. 19:13
Nem tudom, miről ajvékoltok, sztem a melegek többsége magyon is elfogadja a heterókat. Nem ágálunk a heteró párok házasságkötése és gyerekvállalása ellen, amíg volt Budapest Parádé, nem álltunk oda mocskosheterózni meg megdobálni a kamionokon "vonagló" lengén öltözött lányokat, és nem szólunk be az utcán kézenfogva sétáló, uram bocsá' csókolózó heteró párocskáknak. Cserében ugyanezt elvárni nehogy már heterofóbia legyen.
2012. dec. 25. 22:02
Homofób-fób max.
Nehogy már nektek álljon feljebb, hogy arra a rosszindulatra és gyűlölködésre hasonló reakciót kaptok.
2012. dec. 26. 01:13
2012. dec. 26. 07:55
Egy harmadik, rendőrökről szóló kérdésnél pedig egy heteró rendőr világosan megmondta, hogy kiközösítenék a kollégájukat, ha kiderülne róla, hogy meleg. (Persze addig semmi nem lenne, csak ha kiderül, utána... mintha olyan sok dolog változna...)
2012. dec. 26. 10:52
Általában ha egy homofóbbal kerülünk vitába, akkor - mivel nem ért meg minket, hiába is próbálkozunk logikusan érvelni - felvesszük az ő modorát, amit ő rögtön úgy él meg, hogy hű, mi heterofóbok vagyunk. Pedig csak megpróbáljuk velük érzékeltetni, ahogy ők viselkednek, de ők ezt is félreértelmezik. Ezért is értelmetlen a vita a homofóbokkal...
2012. dec. 26. 10:55
11:00
Milyen b.uzi propaganda? Az, hogy a melegek szeretnének békében élni, nem pedig állandóan megalázva, kiközösítve?
Senki sem tűri el azt, hogy elnyomják. A homofóbokhoz képest a melegek még túl finomak.
2012. dec. 28. 12:28
Pl. az, h tele van buzeránsokkal a tv, a rádió, az egész sajtó, felvonulás címén mutogatják magukat, és nekünk heteróknak ennek még örülni is kell, mert akit zavar, az mocskos szélsőséges homofób gyűlölködő.
2012. dec. 28. 13:08
13:08
Tele van a TV? Hol? A meleg létszámukhoz képest még mindig el vannak nyomva a médiában. Csak azért, mert nincs cenzúrázva és a melegek szája nincs bevarrva az még nem jelenti azt, hogy tele van velük a média. A felvonulás meg évente egyszer van. Gyülekezési jog mindenkinek jár.
2012. dec. 28. 20:28
Kapcsolódó kérdések: