Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki heterofób?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 18:48
21/42 anonim válasza:
14:32
Te a négy fal között éled ki azt, hogy hetero vagy? Házastársadat a lakásodon kívül letagadod? Nem is ismeri senki?
22/42 anonim válasza:
Nem, de bele kell törődni, hogy a társadalom többsége számára mi elfogadott és mi nem. Én még pl. nem hallottam egy nudistát se azon hőbörögni, h nem járhat meztelenül az utcán. Remélem érted a párhuzamot!
23/42 IamME21 válasza:
Te nem érted meg, h elvakultan darálod a saját baromságod. Meg azt se, hogy k.urvára nem azért van barátom, hogy téged megbotránkoztassalak, hanem mert szeretem, és jogomban áll szeretni, sőtt! sz is jogomban áll, hogy megcsókoljam azt utcán. Ezt persze nem teszem, de tehetném. És ettől pedig agyf.aszt kapok, hogy a tinik körében menő a melegség. Ismersz egyetlen tizenévest is? Mert tudhatnád, hogy ők a legítélkezőbb emberek, mert félnek a kiközösítéstől. Tehát nyisd ki a szemed, és gondolkodj el. És nagyon nem vagyok heterofób, mielőtt kezdenéd. A szeretteim hetven százaléka hetero, és szeretem őket, ők pedig nyugodtan felvállalhatják előttem hogy az ellenkező nemet szeretik (írónia, mielőtt jönne a hegyibeszéd). de legfőképp szégyeld magad, hogy szűk látókörű vagy, és nem vagy képes más személyes dolgait tiszteletben tartani
24/42 anonim válasza:
Persze, ha nem értek veled egyet, az már elvakultság és baromság. Jogodban áll, h megcsókold az utcán, nyilván. Nekem meg jogomban áll az utcán pisálni is, mégse tettem soha, pedig többször volt már, h jólesett volna. Lehet h a tinik a legítélkezőbb emberek, de egyben ők a leginkább divatkövetők is, márpedig buzınak lenni manapság divat. Páran biztos elítélik őket a kortársaik közül, de még többen tartják őket menőnek emiatt. A szeretteid egyébként jó nagy liberálisok lehetnek, én a falra másznék a heterofób dumádtól még akkor is, ha a homoszexualitást normálisnak tartanám.
25/42 anonim válasza:
„márpedig buzınak lenni manapság divat. Páran biztos elítélik őket a kortársaik közül, de még többen tartják őket menőnek emiatt.”
„bele kell törődni, hogy a társadalom többsége számára mi elfogadott és mi nem.”
Most akkor mi van?
26/42 anonim válasza:
A tinik körében divat, az értelmes felnőttek körében viszont nem elfogadott. Így jó?
27/42 anonim válasza:
13:32
Én mindenhol csak azt azt hallom, ha az iskolában egy diákról kiderül, hogy meleg, a többiek kiközösítik.
Itt, GYK-n is rengeteg ilyen esetet olvasni.
Ez mitől divat? Magyarázd már meg!
28/42 anonim válasza:
Divat? egy ilyen idi.óta bu.ta ember mint te minek irkál? Pláne az iskolában... mond ha akkora Divat miért bántatok a suliban azért mert meleg vagyok? vagy miért bántják a párom azért mert meleg? szerintem te nem vagy tisztába hogy mi zajlik egy iskolában ink iratkozz vissza és megtudod légy divatb.uzi ahogy te írod... remélem szét aláznak :D
29/42 anonim válasza:
Nocsak, kellemesen csalódtam a fiatalságban :)
30/42 anonim válasza:
20:57
Mért? Mert kiközösítik, terrorizálják az osztálytársaikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!