Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok, szüleim helyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, szüleim helyében te is így viselkednél? (lent)

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 03:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok lelkierőt kívánok Neked,kérdező!Biztos vagyok benne,hogy sok nehézségbe,problémába fogsz még ütközni emiatt,de tiszta szívből kívánom,hogy sikerüljön minden akadályt legyőznöd és a szüleidet irányodba jobb belátásra bírni!Kitartást és sok erőt kívánok!
2012. júl. 23. 22:29
 32/52 anonim válasza:

Tessék, íme az élő példa arra, hogy miként tehet tönkre egy jóravaló embert a környezetében mutatkozó homofóbia.

Nem. Nincs az a "gyógyulás", ami ezt megérné.

2012. júl. 23. 23:10
 33/52 A kérdező kommentje:
Köszike a pozitív meg a negatív hozzászólásokat. Nagyon rendesek vagytok, az a pszichológus dolog nem rossz ötlet ki fogom próbálni:)
2012. júl. 23. 23:34
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az írásod, és én is némiképp magamra ismertem. Amikor bennem is letisztázódtak a dolgok az irányultságommal kapcsolatban, én is magamba fordultam és úgy éreztem ordítok belülről.

Nálam még mindig nem tudják a szüleim és szerencsére nem is élek már otthon. Több mint egy éve külföldön élek és itt szabadabban élhetem az életem. De ha megtalálom az igazit, akiért érdemes lenne elmondani én elmondanám majd, bár hasonló reakciókat várok, mint te kaptál a szüleidtől. :(

Szerintem neked is jót tesz majd, ha elköltözöl otthonról és végre egy kicsit a magad ura lehetsz. ;) Addig is próbáld megbeszélni valakivel, a pszichiáter tényleg jó ötlet lehet, ha máshogy nem megy.

Sok sikert!

22F meleg

2012. júl. 24. 19:20
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hasonlít a történetünk. Csak neked a coming outod eléggé átlagos volt, nekem pedig úgy derült ki hogy anyám rájött h egy meleg rádióban dolgozom... Ebből adódóan fél éve megy itthon a balhé az ő részéről hogy ez betegség, nem enged ide, nem enged oda. Pedig ha tudná hogy én hol vagyok amikor a "barátnőimnél vagyok" (jó ott is vagyok, néha...). Apám tökre elfogad, mert úgy fogja fel hogy a fiam, nem érdekel h nem tetszik, szeretem. Csak anyám ilyen bigott..

Figyelj, én azt tudom neked tanácsolni, hogy próbálj meg nyelni. Nem vicc, nyeld le az egészet, fogd úgy fel hogy "nemsokára úgyis eltűnök".. én is ezt táplálom magamba hogy "3 év.. és takarodok el ebből az országból" (a helyedben amúgy nem mo-ra jönnék, inkább mennék nyugatra.. amúgy is, meg jobban elfogadják a melegeket).

Addig meg háríts, mert jobban úgyse tudsz, mind két szülőd teljesen homofób, anyud még zsarol is. Engem is szokott hogy: "De te nemtudod milyen az amikor elmegy a gyereked otthonról és aggódsz hogy holvan, és nem is fogod tudni!" Dehogynem fogom.. béranyázok majd, nekem kell gyerek!

Küzdj, hazudj, szenvedj ha kell... hidd el: jobb lesz!!

MelegF/16

2012. júl. 25. 02:14
 36/52 A kérdező kommentje:
Hát nektek se lehet könnyű :S Szar ez így :( A heterok meg azt hiszik nekünk olyan könnyű, hát nem :( Meleg rádió? az milyen..bocsi de még ilyet nem hallotam, hogy tudta meg? (Nem kell válaszolnod ha személyesnek tartod:))
2012. júl. 25. 12:45
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nem így viselkednék, ha a gyerekem bevallaná, hogy meleg.Anyukád hülyén gondolkodik.Te vagy a fia és ráadásul az egyetlen, csak annyira kéne tennie, hogy nem b*szogat azzal, hogy lányokat vigyél haza. Jó persze azért anyukádat is megértem egy annyiban, hogy az elején kiborult mert ugye félt téged meg, hogy nem lesz unokája.De amit most csinál az szégyen.

Szerintem se tudsz jobbat tenni mint, hogy nem foglalkozol vele amikor "bánt". Attól, hogy meleg vagy még lehetsz boldog, szóval küzdj:) Ha van közeli barátod beszéld meg vele. Ha nincs akkor pedig irány pasit keresni magadnak!:) Jót fog neked tenni a szerelem...

A pszichológus meg szerintem is jó ötlet...de ne pszichiátria...oda a "betegek" mennek...és te nem vagy az:))

2012. júl. 25. 19:34
 38/52 A kérdező kommentje:
köszikee, nagyon rendesek vagytok :D
2012. júl. 28. 03:40
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Na,:) már látni, hogy boldogabb vagy: ":D"

Drágaság:))

2012. júl. 29. 19:25
 40/52 A kérdező kommentje:
Igen-igen, mivel ennyi szép, bízatató, eggyüttérző mondatot soha nem kaptam, és ez valahol jól esik :D
2012. júl. 29. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!