Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok, szüleim helyében te is így viselkednél? (lent)
Milyen válaszok...
Kérdező:
Van egy rossz hírem. Ha nem kamu a kérdés, akkor anyád egy komplett idióta. Biztos jó a szándéka meg szeret, de kifejezetten ártalmas ahogy viselkedik. Elnyom és a saját gondolatait képzeli igazságnak, sőt a te véleményednek.
Nem sokára eljössz, azt írod. Akkor kikerülsz onnan, úgy majd könnyebb lesz.
Addig meg alkudj meg. Hazudd, hogy "meggondoltad magad" és már "rendes ember" vagy. Heteró. Örülni fognak neki. "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Vagy csak hanyagold a témát. Ha szóba kerül, akkor üsd el valami semlegessel. Esetleg b.zizz te is, a látens homokosok mind ezt csinálják :)
Utolső:
"Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg valahogy mégis csak a nőkre ráhangolódni."
Jó tanács. Te rá tudnál hangolódni a férfiakra?
"Jó tanács. Te rá tudnál hangolódni a férfiakra?"
Nem! Mert nem "egészséges" :D dolog! De az viszont "egészséges" lenne, ha a lányokat szeretné!Ez így lenne normális.Egymásnak lettünk teremtve, ha nem így lett volna kihaltunk volna.
Engem nem érdekel ha meleg lenne a fiam, ettől a fiam marad és szeretni fogom. Bár még nem vagyok apa, de én utálom a homofobiat a rasszizmust és minden szélsőséget.
Tanácsot nem tudok adni mert hetero vagyok, a meleg ismerőseim szülei meg vagy nem tudják hogy meleg, vagy nem is okozott gondot nekik az igazság.
" kovpet válasza:
#15: Én múltkor láttam egy kerekesszékes embert. Nem értem, hogy minek ült oda. Én sokkal jobban szeretek sétálni, SŐT focizni. Meg szerintem így az egészséges és normális! Szerintem ő is ki fogja nőni, csak még nem értette meg, hogy ostobaság, amit csinál. Ennek nincs jövője. Tessék szépen kocogni és ne gurulgatni!"
Csak az a különbség, hogy ez fizikailag betegség, nem állhat fel és futhat.Míg a meleg dolog az az agyban dől el és lehet rajta változtatni.Jó megértem van akinek ez nem megy...stb.
Szia
a pszichológust nagyon is jó ötletnek tartom, ahogy már javasolták eddig is... viszont fogadni mernék, hogy nem mondtad el die Mutternek hogy öngyilkossági hajlamok, szorongás, meg azok a nem normális dolgok törtek rád, amit felsoroltál... és igen, te is traumás vagy ezekszerint, úgyhogy az biztos, hogy szükséged van egy pszichológusra, mert ezeket a dolgokat egyszerűen nem lehet feldolgozni, nekem is volt traumám, de az még egészen kis koromban, egyébként én is 19 éves srác vagyok
die Mutternek már akkor a fejéhez kellett volna kapnia, amikor még nem tudott semmit csak sírni látott téged, mert szerintem így sírni siránkozni nem normális dolog már ilyen korban, ha magamból indulok ki
szóval die Mutternek a fejével nincs valami rendben, mindenképp menj el pszichiáterhez, ha enged az anyád, ha nem akkor meg engedély nélkül
jah, és ha nekem magyarázna ilyeneket, hofgy csöcsöst nézzed, azt mondanám, hogy kuss baz+ de ezt most komolyan mondom
faterod meg könnyen lehet, hogy egész másképp fog reagálni mint gondolnád, vagy lehet, hogy csak azért mondta, mert tudja hogy a haverja utálja a homokosokat vaggy akármi, szóval bárhogy reagálhat, könnyen lehet, hogy megértőbb lesz, mint die Mutter, mert nem fogja annyira érzékenyen érinteni, hogy nem lesz unoka ez biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!