Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok, szüleim helyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, szüleim helyében te is így viselkednél? (lent)

Figyelt kérdés

2012. júl. 23. 03:41
1 2 3 4 5 6
 11/52 kovpet ***** válasza:
95%

Milyen válaszok...

Kérdező:

Van egy rossz hírem. Ha nem kamu a kérdés, akkor anyád egy komplett idióta. Biztos jó a szándéka meg szeret, de kifejezetten ártalmas ahogy viselkedik. Elnyom és a saját gondolatait képzeli igazságnak, sőt a te véleményednek.

Nem sokára eljössz, azt írod. Akkor kikerülsz onnan, úgy majd könnyebb lesz.

Addig meg alkudj meg. Hazudd, hogy "meggondoltad magad" és már "rendes ember" vagy. Heteró. Örülni fognak neki. "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."

Vagy csak hanyagold a témát. Ha szóba kerül, akkor üsd el valami semlegessel. Esetleg b.zizz te is, a látens homokosok mind ezt csinálják :)

Utolső:

"Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg valahogy mégis csak a nőkre ráhangolódni."

Jó tanács. Te rá tudnál hangolódni a férfiakra?

2012. júl. 23. 08:44
 12/52 anonim ***** válasza:
8%

"Jó tanács. Te rá tudnál hangolódni a férfiakra?"

Nem! Mert nem "egészséges" :D dolog! De az viszont "egészséges" lenne, ha a lányokat szeretné!Ez így lenne normális.Egymásnak lettünk teremtve, ha nem így lett volna kihaltunk volna.

2012. júl. 23. 08:58
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam,és hát nagyon kemény lehet amin átmész. Fogadd el ami van, és ne törődj más véleményével.
2012. júl. 23. 09:01
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel ha meleg lenne a fiam, ettől a fiam marad és szeretni fogom. Bár még nem vagyok apa, de én utálom a homofobiat a rasszizmust és minden szélsőséget.

Tanácsot nem tudok adni mert hetero vagyok, a meleg ismerőseim szülei meg vagy nem tudják hogy meleg, vagy nem is okozott gondot nekik az igazság.

2012. júl. 23. 09:05
 15/52 anonim ***** válasza:
0%
Még csak 19 éves vagy.. továbbra is van rá esély, hogy kinövöd.
2012. júl. 23. 09:14
 16/52 kovpet ***** válasza:
100%
#15: Én múltkor láttam egy kerekesszékes embert. Nem értem, hogy minek ült oda. Én sokkal jobban szeretek sétálni, SŐT focizni. Meg szerintem így az egészséges és normális! Szerintem ő is ki fogja nőni, csak még nem értette meg, hogy ostobaság, amit csinál. Ennek nincs jövője. Tessék szépen kocogni és ne gurulgatni!
2012. júl. 23. 09:55
 17/52 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat. Utolsó bejegyzés nagyon tetszik. Lelki állapotom olyan mit régen. Azt mondták hogy ha elmondod valakinek megkönnyebülsz én nem, úgy érzem hogy néha már az anyum is ellenem van. Azzal hogy az apumnak is elmondom nem is merek próbálkozni, mert akkorse álna az anyum mellém, tehát mindegy. Meg tudom őt is érteni de amit művel az nekem is nagyon rosszul esik. Állandóan a szomszéd kislányáról beszél hogy milyen helyes meg minden, bl*kk újságban levő meztelen nőcis képet mindig felém fordítja, 2 hét után amikor elmondtam neki elmentünk üzletbe bejött egy lány és anyum meg miért pirosodtál el tetszik, mondom nem 2 napja már lázas vagyok (tudta hogy beteg vagyok). Mondtam neki hogy szívessen eljárnák pszichológushoz az mondta hogy úgyis hülye vagyok, meg oda traumások, idegbetegek járnak és én szerintem akkor jó dolog beszélgeni valakivel. Anyum miért miröl akarsz beszélgetni mi a bajod...Nem is gondoljátok hányszor próbáltam már megváltozni de nem megy. Heteró se tudna fiúkról "álmodozni". Sajnálom de így van :(
2012. júl. 23. 10:12
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenekelőtt meg kell próbálnod leszakadnod a szüleidről. Ha a lányokat szeretnéd, akkor se annak kellene lennie a legfontosabbnak, hogy anyudnak/apudnak melyik lány tetszik, hanem hogy neked! Próbálj keresni egy hozzád hasonló, meleg srácot, akivel jól érzed magad, boldog vagy, aztán a szüleidnek majd elmondod valamikor. Nyilván nagyon nem szép amúgy, ahogy viselkednek, de meg kell értened, hogy 19 évesen felnőtt vagy, a te boldogságodhoz a szüleid véleménye már csak másodlagos.
2012. júl. 23. 10:18
 19/52 anonim ***** válasza:
0%

" kovpet válasza:

#15: Én múltkor láttam egy kerekesszékes embert. Nem értem, hogy minek ült oda. Én sokkal jobban szeretek sétálni, SŐT focizni. Meg szerintem így az egészséges és normális! Szerintem ő is ki fogja nőni, csak még nem értette meg, hogy ostobaság, amit csinál. Ennek nincs jövője. Tessék szépen kocogni és ne gurulgatni!"

Csak az a különbség, hogy ez fizikailag betegség, nem állhat fel és futhat.Míg a meleg dolog az az agyban dől el és lehet rajta változtatni.Jó megértem van akinek ez nem megy...stb.

2012. júl. 23. 10:51
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia

a pszichológust nagyon is jó ötletnek tartom, ahogy már javasolták eddig is... viszont fogadni mernék, hogy nem mondtad el die Mutternek hogy öngyilkossági hajlamok, szorongás, meg azok a nem normális dolgok törtek rád, amit felsoroltál... és igen, te is traumás vagy ezekszerint, úgyhogy az biztos, hogy szükséged van egy pszichológusra, mert ezeket a dolgokat egyszerűen nem lehet feldolgozni, nekem is volt traumám, de az még egészen kis koromban, egyébként én is 19 éves srác vagyok

die Mutternek már akkor a fejéhez kellett volna kapnia, amikor még nem tudott semmit csak sírni látott téged, mert szerintem így sírni siránkozni nem normális dolog már ilyen korban, ha magamból indulok ki

szóval die Mutternek a fejével nincs valami rendben, mindenképp menj el pszichiáterhez, ha enged az anyád, ha nem akkor meg engedély nélkül

jah, és ha nekem magyarázna ilyeneket, hofgy csöcsöst nézzed, azt mondanám, hogy kuss baz+ de ezt most komolyan mondom

faterod meg könnyen lehet, hogy egész másképp fog reagálni mint gondolnád, vagy lehet, hogy csak azért mondta, mert tudja hogy a haverja utálja a homokosokat vaggy akármi, szóval bárhogy reagálhat, könnyen lehet, hogy megértőbb lesz, mint die Mutter, mert nem fogja annyira érzékenyen érinteni, hogy nem lesz unoka ez biztos

2012. júl. 23. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!