Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőkön az idősebbek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön az idősebbek ennyire ki vannak éhezve fiatalokra?

Figyelt kérdés
Csináltam fiókot, egy nap alatt annyi üzenetet kaptam amennyit elképzelni se tudtam. Talán 2 ember volt ezekből 30 alatt legtöbben 50+. Más is így járt?
jan. 30. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Eleinte engem is meglepett mondjuk a "nők által irigyelt fenekem " (ezt nem én találtam ki) és a hosszú hajam lehet nyomott a latba 😅
jan. 31. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

45 vagyok

Engem meg a fiatalok nem hagynak békén.

18-25évesek belépek... Nem hagynak mindegyik azt akarja dugjam meg, had legyen a fiam stb. Csak szex, nem költözne egyik sem hozzám, mielőtt félreértenéd.

jan. 31. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj 35felett már nem lesz ilyen problémád, örületsz ha valaki megnézi a profilod.
jan. 31. 17:09
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Majd te is leszel öreg ...
jan. 31. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!