Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön az idősebbek ennyire ki vannak éhezve fiatalokra?
Figyelt kérdés
Csináltam fiókot, egy nap alatt annyi üzenetet kaptam amennyit elképzelni se tudtam. Talán 2 ember volt ezekből 30 alatt legtöbben 50+. Más is így járt?tegnap 15:05
1/7 anonim válasza:
Nem. Rám kb. soha nem ír senki. Ez így volt mindig.
2/7 steven95 válasza:
Ebben az a jó, hogy akik rád írtak első nap, azokat már ki is szűrted.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom,én a saját korosztályom(60)preferálom.
5/7 anonim válasza:
En is eleg sok uzenetet kapok, szerencsere van koztuk fiatal korombeli is, de legalabb igy konnyen talalok szexpartnert
6/7 anonim válasza:
Bocs a belekotyogásért, de heterók közt is ez megy fiatal csajok esetén, elképesztő volt 30 éves korom alatt az 50+ korosztályú pasik teperése már csak attól, hogy 30 alatti vagyok, ööö voltam egyszer :-)
7/7 anonim válasza:
Teljesen érthető, hogy ki akarják használni azt a kis időt ami még van nekik. (Egyébként többnyire magányosak, a párkapcsolat lehetőségégéről rég lemobdtak, a legtöbb amit remélhetnek néhány potya kúrás amíg még van mivel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!