Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőre/applikációra érdemes regisztrálni?
Attól függ, mi lenne a cél nálad. Kapcsolat, barátkozás vagy csak alkalmi összeugrás.
De nehezebb lett minden sajnos, nem kicsit :/
Szia!
Írj nyugodtan nekem, ha mást keresel, addig úgyis jönnek új javaslatok, hova, melyik oldalra kéne is
regisztrálni.
Kapcsolatot keresel akkor Rómeó
Őszintén zéró esély van a sikerre, amiről az emberek tehetnek nem az alkalmazás.
Alkalmi grinder.
Randit Felejcsd el ez mára kikopott a köztudatból.
Jövő kép- barátok, haverok kal akiktől szeretet kaphatsz és el tudsz menni bárhova is.
És alkalmi szex, többre ne számíts jelenleg a meleg világtól.
Ma már egy olyan barát is nagy kincs,akiről a 3-as ír.Aki szeretetet ad és aki jó partner programokban.
Talán még nagyobb kincs, mint minden más egyéb.Már akinek van..
2-es vagyok (XI. 16., 10:40)
Amit írtam, őszintén írtam. Az "új" - nekem új, a frissítések miatt - társkereső oldalakon kis eséllyel fogsz tudni társat találni, de PRÓBÁLD MEG! Régen valóban nem így volt, de annyi rossz véleményt olvasok a rómeóról, hogy eszembe se jut újra regisztrálni.
A hármas válaszoló (XI. 16., 12:12) hozzászólását pedig nyugodtan feleTSD el, ahogy én is semmisnek veszem, hogy le lettem pontozva.
Nem a helyesírását nem tudom akkceptálni, hanem sokat mond az életfelfogásáról, amit írt, idézem:
"Jövő kép- barátok, haverok kal akiktől szeretet kaphatsz és el tudsz menni bárhova is.
És alkalmi szex, többre ne számíts jelenleg a meleg világtól."
Ha ennyi lenne a jelenlegi meleg világ, qrva jól elleszek egyedül...
Bonne chance !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!