Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az egész világ az LMBTQ ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész világ az LMBTQ ellen fordul?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy egyre több országban, egyre több ember fordul a szexuális kisebbségek ellen. Itt Magyarországon már régóta ezt tapasztalom, de külföldön (Franciaországban és Ausztriában vannak személyes tapasztalataim) is egyre gyakoribb ez. Most hogy Trump nyert az USA-ban, a hírek alapján ott is egyre rosszabb a helyzet. A 2000-es és 2010-es években sokkal jobb volt a helyzet szinte mindenhol. Mi változott meg, miért lettünk ellenségek egyre több ember számra?

jan. 23. 18:50
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%
Szélmalomharc az egész, egy csepp a tengerbe, semmit nem szamit a küzdelem
jan. 25. 12:53
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont fordítva van? 🤣 Manapság lehetetlen olyan műsort/filmet/sorozatot/akármit nézni, amiben ne lenne egy LMBTQABCXYZ.
jan. 25. 21:47
 53/58 anonim ***** válasza:
43%
Ja meg is buknak azok a filmek sorba
jan. 25. 21:58
 54/58 anonim ***** válasza:
44%
Melegként mondom, hogy a baj nem a melegekkel, vagy a transzokkal van, hanem ezzel az egész mozgalommal. Ugyanis az LMBTQ mozgalom a nagy toleranciahirdetés közepette sajnos ugyanolyan intoleráns lett, mint azok a mozgalmak, amelyek ellen eredetileg létrejött (konzervativizmus, alt-right stb.), és sajnos már náluk is érvényesül az “aki nincs velünk az ellenség”-mentalitás. Ez szülte a woke-ot és a cancel culture-t, és ebből kezd az embereknek (engem is beleértve) teljesen elegük lenni.
jan. 26. 15:27
 55/58 anonim ***** válasza:
23%
54# Akkor te álmeleg vagy, mert a saját közösséged ellen harcolsz.
jan. 26. 15:29
 56/58 anonim ***** válasza:
67%
Megnyugtatom a rettegőket, nincsen woke, legalábbis abban a formában nincs, ahogy ti gondoljátok. Meleg emberek vannak, de nincsen ilyesfajta mozgalmiság, főleg itthon. Túl sok Netflixet néztek. Jótanács, mondjátok le az előfizetést. És kerüljétek az efféle külföldi híreket is.
jan. 27. 03:23
 57/58 anonim ***** válasza:
Igazából.. Megmondom őszintén, nem is tudom, hogy micsoda is vagyok. Vannak homó vágyaim, fantáziáim, de életemben nem szexeltem még se fiúval, se lánnyal. Számomra az a kérdés, hogy számít-e bármit is, hogy kikhez vonzódom, ha testi kapcsolatot egyik nemmel sem alakítottam ki még..
jan. 27. 03:29
 58/58 anonim ***** válasza:
46%
55-ös, köszönöm a tökéletes bemutatását annak a fajta intoleranciának, amiről beszéltünk. Ha melegként kritikát merek megfogalmazni a mainstream LMBTQ mozgalom ellen, már álmeleg és öngyűlölő vagyok szerinted (nem vagyok). Ez ugyanaz a buta kétbites mentalitás, mint a másik oldalon, hogy aki kritikát mer megfogalmazni pl. a fidesszel szemben az magyargyűlölő.
jan. 27. 07:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!