Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az egész világ az LMBTQ ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész világ az LMBTQ ellen fordul?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy egyre több országban, egyre több ember fordul a szexuális kisebbségek ellen. Itt Magyarországon már régóta ezt tapasztalom, de külföldön (Franciaországban és Ausztriában vannak személyes tapasztalataim) is egyre gyakoribb ez. Most hogy Trump nyert az USA-ban, a hírek alapján ott is egyre rosszabb a helyzet. A 2000-es és 2010-es években sokkal jobb volt a helyzet szinte mindenhol. Mi változott meg, miért lettünk ellenségek egyre több ember számra?

jan. 23. 18:50
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

"Egy hetero bemegy valahová, soha nem mondja, hogy ő hetero. A meleg bemegy akkor 5 percen belül ezt hirdetnie kell, mint a vegák. Minek?

Hatás - ellenhatás. Ezt kellene megérteni."

Persze, hogy nem mondja egy hetero, hogy ő hetero mert alapból mindenkit heteronak hisznek, még minket átlagos melegeket is folyton annak hisznek. Mert ha szóba kerül valamilyen okból a párkeresés vagy a családalapítás akkor megkérdeznek minket, hogy "na és mi a helyzet a csajozással?", "mikor fogsz végre megnősülni?". Ilyenkor persze, hogy be kell jelentenünk (a saját szavaiddal élve "hirdetnünk") azt, hogy nem vagyunk heterók. Más esetben nem szoktunk előhozakodni a melegségünkkel. Te pedig csak azokat a melegeket vetted észre akik 5 percen belül bejelentik néha indokolatlanul, de a többit nem veszed észre és őket egytől egyik heterónak hiszed. Ezt kellene megérteni.

jan. 24. 09:32
 32/58 anonim ***** válasza:
44%
4 év és Trump utan jon egy masik elnok aztan ujraindul a gender baromsag
jan. 24. 10:03
 33/58 anonim ***** válasza:

#31 Pontosan, én és még sokan csak azokat vesszük észre, akik 5 percen belül bejelentik! És amikor bármilyen kritikát fogalmazunk meg, akkor az csak az 5 percen belül bejelentőkre értendő, ők akik "hirdetik". Nem tudom mennyien vannak akik nem hirdetik, de bevallom nem is érdekel, mert egyáltalán nem bánt vagy zavar. Ha pedig bárkitől megkérdezem, hogy mi van a csajozásával és azt mondja, hogy pl. ő a fiúkat szereti akkor én leszek zavarban, de nem attól, hogy mi a téma hanem attól, hogy akaratlanul bántottam szegényt - és az, hogy elmondja, hogy kérésre elmondja egyfajta bizalom részéről amit én jó értelemben értékelek, becsülök, tisztelek ÉS nem, nincs vele bajom és nem ítélkezem.

(#26 voltam)

jan. 24. 10:18
 34/58 anonim ***** válasza:

33-as! Akkor ezek szerint te helyén kezeled a dolgokat. Én azért hittem azt, hogy nem mert van egy kis bibi a fogalmazásodban, meg is mondom, hogy mi. A problémás rész az ebben van:

"Egy hetero bemegy valahová, soha nem mondja, hogy ő hetero. A meleg bemegy akkor 5 percen belül ezt hirdetnie kell, mint a vegák. Minek"

Itt a "A meleg bemegy" részből az jön le, hogy te ezt egy melegekre jellemző általános tulajdonságnak hiszed, hogy hirdeti a másságot. Kérlek legközelebb figyelj jobban oda, hogy hogyan fogalmazol mert úgy látszik nem ezt akartad mondani, hogy minden melegre érvényes ez.

jan. 24. 10:26
 35/58 anonim ***** válasza:
19%
Ezé kell mindig hazudni és nem elmondani senkinek
jan. 24. 10:27
 36/58 anonim ***** válasza:
81%
Hol találkoztok LMBTQ-val? Vagy ne nézzetek ilyen filmeket, sorozatokat, vagy ne járjatok olyan helyekre, ahol homoszexuálisok vannak, pl melegbárokba.. Ennyire egyszerű.. Egyébként miért van olyan érzésem, hogy az itt köpködök jó része látens meleg, aki a saját frusztrációit, öngyűlöletét vetíti ki az egész LMBTQ-közösségre? Mert szerintem heteró ember nem pörög ennyit a témán, nem is érdekli az egész.
jan. 24. 10:59
 37/58 anonim ***** válasza:
33%

“Mert szerintem heteró ember nem pörög ennyit a témán, nem is érdekli az egész.”

Tehát manapság mindenről van mindenkinek véleménye, de erről kussoljunk, és ne édekeljen, hogy legalizálják a melegházasságokat, többféle nemet találnak, ki, és a többi LMBTQ téma. Kussoljunk és ne szóljunk bele, így kell értelmezni, nem?

jan. 24. 11:01
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

#31: pedig a lakosság 10-15%-a meleg, leszbikus, bi vagy transz. Csak ugye sokan rejtőzködnek és még önmaguknak sem vallják be, "kíváncsi heterónak" meg ilyeknek tituálják magukat.

Szóval mindenhol ott vagyunk, csak nem veszik észre 😏

jan. 24. 11:02
 39/58 anonim ***** válasza:

"#31: pedig a lakosság 10-15%-a meleg, leszbikus, bi vagy transz. Csak ugye sokan rejtőzködnek és még önmaguknak sem vallják be, "kíváncsi heterónak" meg ilyeknek tituálják magukat.

Szóval mindenhol ott vagyunk, csak nem veszik észre 😏"

Pont ezt mondom én. A 31-es vagyok.

jan. 24. 11:06
 40/58 anonim ***** válasza:
37# Egy dolgot úgy tudsz elpusztítani, ha megvonod tőle a figyelmet, ignorálod. A negatív figyelem is figyelem, a negatív reklám is reklám, az utálkozásoddal valójában energiát adsz az egész "woke-mozgalomnak", ahogy ti fogalmaztok. De ennek belátásához legalább 2 bittel kéne rendelkezned, ami szemmel láthatóan nincs meg neked.
jan. 24. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!