Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az egész világ az LMBTQ ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész világ az LMBTQ ellen fordul?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy egyre több országban, egyre több ember fordul a szexuális kisebbségek ellen. Itt Magyarországon már régóta ezt tapasztalom, de külföldön (Franciaországban és Ausztriában vannak személyes tapasztalataim) is egyre gyakoribb ez. Most hogy Trump nyert az USA-ban, a hírek alapján ott is egyre rosszabb a helyzet. A 2000-es és 2010-es években sokkal jobb volt a helyzet szinte mindenhol. Mi változott meg, miért lettünk ellenségek egyre több ember számra?

jan. 23. 18:50
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
68%

Mert túl van tolva.

Igazából a kutyát se érdekli az egész addig míg nem sérült egy határt.

Mikor már vármerre bézel csak ezzel a témával találkozol (ami amúgy nem érdekel) feszültebbé,ingerűltebbé tesz.

Legalábbis engem.

El tudom fogadni,hogy más embereknek más a szexualitást de azt már nem,hogy ez folyamatosan az arcomba van nyomva.

És ezzel szerintem a legtöbb hetero így van de nemtudom,nem készítettem felmérést csak egy megérzés.

jan. 23. 19:38
 12/58 anonim ***** válasza:
25%
19:30-as! Akkor miért nem az algoritmust hibáztatod? És miért kezded azt hinni, hogy csupán amiatt, hogy neked feldob a tiktok algoritmusa olyan srácokat amiről azt hiszi, hogy érdekelhet téged, attól érvényes lenne ez a melegekre általában? És mit szólnál ahhoz ha amit te most csinálsz velünk, azt mi is megcsinálnánk veled szemben? Hogy számonkérjük tőled és a teljes hetero lakosságtól hogy mit jelentsen már ez az egész amit ilyen meg olyan hiányos öltözetben megjelenő nő csinál tiktokon?
jan. 23. 19:44
 13/58 anonim ***** válasza:
65%
Túlment egy határon a woke, megértem, hogy az emberek már dühösek emiatt. Nem kell túltolni és rendben lesz.
jan. 23. 19:46
 14/58 anonim ***** válasza:
34%

"Túlment egy határon a woke, megértem, hogy az emberek már dühösek emiatt. Nem kell túltolni és rendben lesz."

Azt mondd meg nekem, hogy mi "egyszerű" melegek, akik semennyire nem vettek részt eddig egyetlenegyszer sem egyetlen egy LMBTQ-s dologban, mi mégis hogyan érjük el, hogy ne támadjanak minket ha nem is csinálunk semmit? Mit kéne csinálnunk, hogy a többségi társadalom végre valahára felismerje ezt? Te mit tennél a helyünkben?

jan. 23. 19:57
 15/58 anonim ***** válasza:
37%
Nem kéne felvonulni meg kamionon tancolni nonek oltozve
jan. 23. 20:21
 16/58 anonim ***** válasza:
72%

"Nem kéne felvonulni meg kamionon tancolni nonek oltozve"

Ezt a melegek 99 százaléka így is csinálja! Olyannyira jól, hogy nem is veszik észre őket és heterónak hiszik őket. Szóval mi mit csináljunk ha az 1 százalék alapján ítélnek el mindannyiunkat? Te mit csinálnál a helyünkben?

jan. 23. 20:29
 17/58 anonim ***** válasza:
24%
Hazudnék egész életemben
jan. 23. 20:35
 18/58 anonim ***** válasza:
68%

"Hazudnék egész életemben"

Tehát semmi jót nem tudnál csinálni. És szerinted még az is rendben van, hogy a kevesebb mint egy százalék miatt mindannyiunkat utálnak érdemtelenül...Értem. Végülis jellemző a magadfajtákra, hogy semmi értelmeset nem tud kinyögni csak azt, hogy akkor is a mi hibánk és megérdemeljük az utálatot.

jan. 23. 20:44
 19/58 anonim ***** válasza:
30%

Aki nem vesz részt magamutogatásban az nem tudom milyen támadások érik?...

Alapból az embert személyiségre értékelik, nem ütközik ki senkin hogy kihez mihez vonzódik.

Aki azt hiszi hogy meghatározza a nemi identitása azt nagyon sajnálom.

jan. 23. 20:49
 20/58 anonim ***** válasza:
20:49-es. Gondolom te nem meleg vagy, legalábbis nehezen akarom elhinni, hogy az vagy. Az emberek igen jelentős része mindig is hajlamos volt arra, hogy a melegeket nem egyénekként hanem valami fura klónokként kezeljék. Ha XY személy aki történetesen meleg volt és közimert akkor az ő tulajdonságait kivetítették az összes melegre akár igaz a többségre, akár nem. Ezért volt annyi hülye sztereotípia és legenda rólunk, hogy hihetetlen. Hitték már azt, hogy mi mindannyian furán járunk, hülye hangunk van, rosszak vagyunk a természettudományos tárgyakból, kedvenc színünk a rózsaszín és még egy csomó mást is. Nem fogom felsorolni mindet, magad is utánanézhetnél. Egyszóval minket nem igazi emberekként kezeltek. Nem érdekes az, hogy ki nem vesz részt azon a fővárosi rendezvényen, rengeteg ember ettől függetlenül azt hiszi, hogy mi benne vagyunk mindenben.
jan. 23. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!