Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nézik le sokan azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le sokan azt akinek van alárendelt vágya?

Figyelt kérdés
Mikor elmondom (pedig nagyon light) akkor látom, hogy ezen kiakadnak.Pedig light...
jan. 21. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a normális. Sokáig voltam egy ilyen "kapcsolatban", a srác csak leszopott én pedig aláztam, mintha a köcsögöm lenne, mindig meg kellett köszönnie, h leszophat.

Neki jó volt, nekem jó volt, másnak meg nincs hozzá köze.

jan. 21. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Sok kezdő válaszolhatott

Ebbe, Semmi extra nincs

És nem vagy beteg mint egyesek írják.

A vágyidtól nem lenéz az aktív aki szellemileg érett, csak az képes ezt felfogni.

Szájbaköpés fenekelés minimális fojtogatás nálam alap, és sokaknál az.

jan. 22. 03:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 nem hiszem, hogy sokaknal alap lenne.

Sokaig nem talaltam partnert, mert a legtobb ember nem akarja azt lekopni, lehugyozni, felpofozni stb akit szeret

Nagyon sok ido alatt ismerkedtem ossze egy olyan pasival aki hajlando volt ezeket kiprobalni. hatalmas szerencsemre bejott neki, hogy megalazhat, igy mar masodik eve egyutt vagyunk.

Kerdezo, te se add fel, nem konnyu megtalalni a parod, ha extra vagyaid vannak, de nem lehetetlen

jan. 22. 12:44
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem furcsa ez...nem is beteges... nagyon nehez ilyen part talalni.

Nalam ezek alapok, en pl szeretem elverni a masik popsijat is, szemet bekotni, es betomni a szajat...

jan. 26. 03:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyi kell, hogy a partner lepisiljen és emiatt is teljesen kibuknak.
jan. 31. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nézi le senki
febr. 5. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a szexben egyenlonek kéne lenni, nem ilyen ala-fole rendelt viszonynak, hogy az egyik uralkodik a masikon
febr. 5. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon fölhúztam magam ezen a kérdésen, de nem a kérdező, hanem a helyzet miatt.

Azt megértem, hogy a kérdező nehezen talál párt - mondjuk az igényeit megírta -, de egy normális srác, például én, aki alapvetően beszélgetni szeretne valakivel, miért nem tud találni valakit, akivel a szabadidejét eltölthetné?

Még akár kompromisszumokba is belemennék, ha az illető értelmes.

Volt olyan barátom, aki azt kérte, hogy pisáljam le - nem ment, még a kádban sem, mert nagyon szerettem az illetőt.

febr. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!