Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok passzív srác szeret alárendelt lenni. Miért baj akkor az ha túl önző vagyok?
Mert a fantázia és a valóság nincs összhangban.
Bármennyire szótlan vagy, a határokat érdemes tisztázni.
Mert a "bármi" sokaknál nem szó szerint értendő.
Mert "túl" önző vagy.
Legyél annyira önzö hogy az legyen amit te akarsz de vedd figyelembe a másik élvezetét is
Van különbség az "én vagyok a kedvenc játékszered" és a "csak egy lyuk vagyok neked" között
Nem látod a másik reakcioit? Testbeszéd, arckifejezés? Vegyél vissza ha túl sok kezdesz lenni
Aktív vagyok
Igen én is jártam hasonló cipőben, igen mindent is mondanak hogy használj kedvedre
És assz ál, halálra.
Őket is kell közbe figyelni hogy nekik is jó legyen, szótlan vagy az nem gond szerintem én se vagyok nagy dumás, figyelem hogy veszi a levegőt közbe mit és hogyan élvez, minnél jobban élvezi annál jobb nekünk is mert annál szenvedéjesebb.
Kéri hogy ne kesztyüs kézzel legyen vele bánva, de észre kell venni mikor lesz libabőrős mikor okozunk neki fájdalmat ami már sok.
Attól hogy valaki álázva van szex közbe nem azt jelenti szó szerint" használati tárgy ",
A mi örömünkre teszi ezt, amiért hála jár 😉, hogy ő is élvezze a játékot.
Veled biztos jó akkor az együttlét. Jó a passzivnak aki veled van :)
A 6 os válaszoló vagyok 4 es.
Passzív vagyok, azért írtam, hogy jó lehet veled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!