Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan azt akinek van alárendelt vágya?

- pofon
- szóban alázás
- cumcontroll
- arcra élvezés
Ez nem érzem hogy túl sok lenne...

Nem tudom, 5-ös, hogy nevelkedtél, de én úgy, hogy a köpködés és a pofon az ember megalázása és lenézése.
Az emberi arc szent dolog, legalábbis nálam az. Soha nem köptek le, de pofon sem vágtak gyerekként sem. És bizony, az én szememben az, aki ezt igényli, legyen az aki adja, vagy aki kéri,elvárja, az egy szánalmas és lelkileg sérült ember.
Ja igen, volt kutyám, nem is egy, de még azokat sem köpködtem, se nem pofoztam !
Jöhet a lepontozás kedves " ilyen igényűek ".

Szerintem nem azt nézik le csak.
De sokaknál van ilyen berögződés, hogy az alázós szex a teljes a személyisége. Amúgy aktív oldalról is sok ilyen van sajna.
A szexualitásban mindig jó a változatosság és mindenki csinálja úgy, ahogyan élvezi.
Lehet gyűlölködni is, de attól nem fog megváltozni, hogy nem mindenki ugyanarra vágyik a szexben.

Mindig az jut eszembe amit egy srác mondott erre. Ő azt mondta, hogy állszentek az emberek. A melegek is. Ahogy mondta ők elvárják, hogy az amire ők vágynak az normálisnak tekinthető legyen. De ha valakinek nem olyan a vágya ami nekik egyező akkor meg ők viselkednek úgy ahogy velük mások és kiakadnak. Van ebben azért valami. Másnak a melegség baj, egyeseknek meg ezek a vágyak.
Mindegy, sose fogom megérteni miért gáz ez.

Kérdező. A Te vágyaid Nekem is inkább a hard kategóriába esnek. - Határeset de már azon az oldalon.
A lenézéshez:
Szerintem ha csak marginálisan is de ezek a vágyak egyszerűen hordoznak egy üzenetet, hogy Te kedves Kérdező olyan vagy akivel olyanokat is meg lehet csinálni (bizonyos helyzetben) amit Én mint másik fél nem engednék meg, hogy velem megtegyék. Ezért a kettő - mármint, hogy Neked - igenis van olyan szexuális vágyad amik egyfajta alárendeltséget testesítenek meg ami összeolvad, összemosódik a Te személyeddel.
Nekem az lenne a javaslatom, hogy amikor azon kapod a másik felet, hogy lenéz "csapj oda az asztalra", hogy most nem szexuális a szituáció tehát részedről nem elfogadható és nem is tolerálható, hogy általánosságban kezd Veled úgy bánni mint amikor szexuális a szitu és így már nem oké.
Magyarul tudatosítsd, hogy hol vannak a SUB határaid amiket át lépnie nem megengedett! Nagyon nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!