Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt biztonságosan csinálni?
Fiatal és elég tapasztalatlan vagyok a netes ismerkedésben. Az izgat fel, hogy többen lefognak és lájtos erőszakkal megszopatnak és magukévá tesznek. Néha arról is fantáziálok hogy ezek romák. Pár napja a facebookon megismerkedtem egy roma sráccal, aki szimpatikus nekem. Messengeren is beszéltünk, és van pár barátja akivel kedvük lenne velem ilyet játszani, ha elmegyek hozzájuk. Viszont félek hogy nem biztonságos ez az egész, hiszen alig ismerem őket. Viszont nagyon izgat a lehetőség. Hogyan lehetne ezt biztonságosan megszervezni. Mit tegyek?
Passziv 18/f
Pasival voltál már, dugtak huzamosabb időn keresztül?
Szoptál is fél órán át?
Mi van ha nem állnak le ha neked nem jó? Én sem szeretem abbahagyni ha már majdnem elélvezek, sőt rákapcsolok.
Függetlenül a származastól..
Ne menj bele
Keményen meg fognak dugni, szét fog repedni a lukad
Fantaziadba mindig mindig ugy tortenik ahogy te akarod
A valosagba nem!
Ezt jobb ha megjegyzed!
Én nem hinném, hogy hirtelen több haverja is meleg lenne. Személyesen hányat ismersz közülük?
Ez szerintem kamu. Téged ott jól megvernek majd, és kirabolnak. Ez szinte biztos.
Nem mennék el a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!