Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége miért alkalmatlan arra, hogy egy megbeszélt találkozót magától lemondjon?

Figyelt kérdés
jan. 16. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem külsőtől függ, ha talál jobbat az illető akkor ignorálja inkább az első opciót.
jan. 17. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Na így még sose jártam. Olyan volt már, hogy chat közben eltűntek, de olyan, hogy nem jönnek el egy megbeszélt talira... még tényleg nem fordult elő
jan. 17. 15:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem is csak erről beszélek. Azt is ideértem, amikor megbeszéljük, hogy mondjuk hétfő délután találkozunk, majd ő úgy gondolja elég akkor lemondani, amikor hétfő délelőtt rákérdezek, hogy na, mikor. Maguktól nem képesek megmondani, hogy nem fognak ráérni. Gondolom az itteni válaszolók fele is legalább ilyen.

jan. 17. 16:25
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Fantáziálnak csak a dologról, de nem mernek találkozni.
jan. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!