Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alkalmatlanok a melegek mentálisan párkapcsolatra ?
Mostanában többször is előjött ez a megállapítás, legutóbb ma délután egy válaszban.
Akik így gondolják,azok saját keserű tapasztalatuk alapján, vagy mások példáján okulva állítják ezt ?
Melyik korosztály az,akivel mentálisan gondok vannak? Mert azt nem lehet kijelenteni,hogy mindenkivel.
En valamelyest egyet tudok ezzel erteni, de nyilvan most sokan akik meg meleg parokat ismernek, leharapnak a fejem. En inkabb azt mondanam sajat tapasztalatbol, hogy vagy:
1. Nem a kapcsolat szamukra a prioritas (legyen szex, meg csinaljunk programokat egyutt, de azert hagyjal beken, hagyd hogy vegezzem a munkam, ne irj ram hetekig, majd en irok ha kedvem lesz)
2. Van akinek csak szex kell
3. Van aki nem fogadta el onmagat es titokban tartja sokak elott a szexualitasat, es emiatt sem akar kapcsolatot
4.Van aki akarna kapcsolatot, de onmaga keptelen kompromisszumokra. Pl valaki miatt elkoltozni.
5. Van az elmebeteg kategoria. A lelki serultek klubja.
6. Van aki szeretne kapcsolatot, de tul magasra helyezi a lecet. Es ha valaki egy dologban nem felel meg neki, akkor inkabb offolja.
En ezeket az archetipusokat veltem eddig felfedezni.
Fúúú, ez az általánosítás már megint... Túl vagyok ugyan pár kapcsolaton, de a párjaim kivétel nélkül remek emberek, egy rossz szavam nincs rájuk, és én is minden erőmmel azon voltam, hogy támogassam őket. Gondolok itt lelki, szellemi, anyagi támogatásra, ami éppen szükséges volt. És ugyanezt vissza is kaptam tőlük.
Miért mentek ezek mégis tönkre? Nem leszek álszent: mert balf*szok voltunk és nem kommunikáltunk megfelelően. Én sem, ők sem. Ennyi a történet. Nem "mentálisan voltunk képtelenek" párkapcsolatra.
Nézd, kérdező, én megértem, ha a sok rossz tapasztalat után jól esik általánosítani, hogy te vagy a kajak állat, aki mégis képes lenne egy párkapcsolatra és mindenki más rossz. De ez így hosszútávon nem fog menni. Ezzel beleesel a saját gondolkodásod csapdájába. Mondom ezt minden támadó szándék nélkül, és jóindulattal.
22/p
Nem magam miatt írtam ki,mert nekem sosem volt mentálisan gondom egyik kapcsolatomban sem.Rendes srácok voltak,de nem tudtuk hosszan megtartani a kapcsolatot,ennyi.
Azért írtam a kérdést,mert sokszor emlegetik itt ezt a mentális dolgot.
Azért 29 évesen nem kéne így keseregni.Inkább bízni!
Ötvenes vagyok,de nem kesergek, pedig évek óta nincs párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!