Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy alkalmatlan valaki az análra?
Figyelt kérdés
Egyedül vékony és kis farkú sráccal nem próbáltam, mert nem találok ilyet, de volt már átlagos, volt vastag, volt nagy. Összesen 4 sráccal próbáltam. Akartam élvezni de semmi élvezetes nincs benne. Sőt! Lehet hogy alkalmatlan vagyok rá?2021. máj. 9. 09:41
1/5 anonim válasza:
Ha nem élvezed, akkor nem a passzív szerepben a helyed. Ennyire egyszerű.
2/5 anonim válasza:
Tagítsd magad előtte
Meg ha azt se élvezed ahogy magadnak csinálod nem neked való a passzív szerep
3/5 anonim válasza:
Az alkalmatlanság ott kezdődik, hogy nem lehetséges a megvalósítás valami oknál fogva (pl aranyér), Te csak simán nem élvezed.
4/5 anonim válasza:
Mivel nem izgat en alkalmatlan vagyok ra :D
Inkabb szopom le 2x
5/5 anonim válasza:
Szerintem az első élmény is nagyhatással van a későbbiekre. Nekem szörnyű volt az első. Egyrész mert nagy és vastag volt neki. Másrész pedig alkalmatlan volt a szerepre a partner. Szóval azért ilyen nagy szerszámmal nem lehet csak úgy, durr bele a lukba előkészítés nélkül. Úgyhogy utána már nem kívántam ezt a szerepet. :D Azt nem mondom, hogy sosem próbálnám újra, de ahhoz egy türelmes, normális ember is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!