Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késlelteni, illetve kihagyni szeretném a karácsonykor alkalmatlan menstruációmat a Belara fogamzásgátlómmal. Azt olvastam, hogy a két hormontartalmú gyógyszerekkel lehet megcsinálni, hogy beszedek egymás után két levelet, 7 nap szünet nélkül. Lehet?
Tapasztalt fogamzásgátlót szedő nők véleményére vagyok kíváncsi, és nagyon megköszönném mindenkinek, aki tud segíteni!
Belara: [link]
Nincs még ebben elég tapasztalatom :(
Addig játszadoztok pillanatnyi örömökért a hormonjaitokkal,
hogy amikor már gyereket szeretnétek, késő lesz.
Nem beszélve arról, hogy évekkel, évtizeddel később
komoly hormonzavarokat is okozhat, ami kihat a legtöbb
szervre, idegrendszerre, stb.
Tényleg nem lehet kibírni?
Valahogy a karácsonyi ünnepléshez szerintem nem illik a két napig tartó hasmenés, egy napig tartó hányásroham, olyan erős görcsök, amik így felfordítják a beleim, láz, hidegrázás, izzadás, fejfájás és akkor még a vérzésről nem is beszéltem.
De nyilván, én vagyok a felelőtlen "tini" :)
Ilyenkor semmi nem marad meg bennem, mindent kihányok, és elég érdekes hangaláfestés lenne az én 13 hányásom egy karácsonyi ebéd alatt.
Köszönöm a megtisztelő szavakat.
De ha nem tudtok segíteni, miért írtok? :(
Szia, nekem is volt egy év amikor fogamzásgátlót szedtem és én is úgy olvastam, ha nem tartom meg azt egy hét szünetet(nem szedem a placebo-t, ha van)
hanem egyből a másik levelet kezdem szedni.
Én egyszer sem próbáltam meg, remélem neked beválik.
Én is hasonlókkal szenvedek menstruációkor, szóval megértem.
Kellemes karácsonyt^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!