Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Szerintetek karácsonykor bevallani a családnak, ismerősöknek stb., hogy valaki homoszexuális, alkalmas vagy alkalmatlan időpont?
Figyelt kérdés
Azon az alapon, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, és így jobban elfogadják. Vagy lehet, hogy provokációnak vélik, hogy pont ekkor?2021. dec. 26. 04:28
1/13 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de szerintem nem kellene elrontani az ünnepet. Még a legelfogadóbb családban is nagy pofont jelent egy ilyen bejelentés, és főleg nem kell egyszerre mindenki elé kiállni.
5/13 A kérdező kommentje:
Most nem értem. A karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor elfogadóbbak az emberek, nem?
2021. dec. 26. 08:20
7/13 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás, esküszöm, hogy komoly a komoly a kérdés!
Nyilván egy ilyen bejelentésre az ember alkalmat keres. És karácsonykor elfogadóbbak az emberek.
Nekem az egyik ismerősöm részegen vallotta be, hogy meleg, mikor volt a karantén.
Ez vajon mennyire alkalmas pillanat? Ő mégis ezt választotta.
2021. dec. 26. 08:44
8/13 anonim válasza:
Szerintem azért nem lenne helyes coming outolni karacsonykor, mert a karácsony a családról szól azzal ha outolsz magadra vonod az összes figyelmet, akkor már inkább karácsony előtt 1 hónappa outoljl. Mert ha lennének is a családodban homofóbok, akkor lehet a karácsonynak köszönhetően lehet elfogadnak mert mégis a szeretetet ünneppe, de ezt sem 100% os, lehet ha outolsz novemberbe, akkor eléggé feszült hangulat lesz karácsonykor.
9/13 anonim válasza:
Háát szerintem nem érdemes karácsonykor ezt meglépni én mindenképpen először csak pár emberrel próbálnék beszélni és úgy, hogyha minden szakad tudok legalább menekülni a szituból.
10/13 anonim válasza:
Ne cseszd el a családod karácsonyát. Keress más idő pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!